Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sum41 ın Hell songsun başını çalıyorum birde atak yerini süper =) acayip mutluyum ilk defa adam akıllı bişey calabiliyorum[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 valla bunlar bizim için basit ama seni anlıyorum :) bizde zamanında o sevinçleri yaşadık ama inan geliştikçe daha mutlu olucan nese şimdi sana önerim eskiden dinlediğim şarkılardan mesela gene sum41 stillwaiting yada nirvana polly, offspring vultures filan dene çok rahat yapıcağını düşünüyorum :)[signature][hline]Fight Until We Die!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 :)[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 OHA OHA OHA!! glam naptın abi istersen Kiss den Crazy nights caliyim??? :) adam abardı :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 çok mu zor çok mu kolay dedin anlamadım[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya aslında attım ne bilim aslında hell songu ben bi kaç kere klipte izledim ritmi bilmiom ama ne bilim ben ilk gitara başladığımda nirvana polly'i çalmıştım oyüzden söledim ikinci şarkım rape me sora vultures sora... işte böle gidio şimdilerde master, sandman, countdown, 1000 times goodbye vb fln :P daha çoooooook yol var ilerliycek...[signature][hline]Fight Until We Die!!!
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 pollyi amuda kalkıp ayaklarımla çalarım :P kolay şarkı o baya ya..[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 js çal[signature][hline]eternal metcalf
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 js vai fln hikaye :p ya biliom ama müzik türü benim hoşuma gitmio bence daha ritimli ve sert olmalı özellikle vainin efektleri beni acayip sıkıyo[signature][hline]Fight Until We Die!!!
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: shapshal, 30 Temmuz 2004 01:48 tarihinde demiş ki: pollyi amuda kalkıp ayaklarımla çalarım :P kolay şarkı o baya ya.. :P :)[signature][hline]Fight Until We Die!!!
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 burda Studio X in sahibi selim abi diye biri var (abim davulcularıdır sölemesi ayıp öhm) herif kale icindeki konserde diliyle solo attı höbürst moda girdim yuh fln dedim aşmış adam ya helal olsun herife[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Metallica - Nothing else matters çalmaya uğraş bence. Zor gibi gözüküyo taba falan bakınca ama kolay aslında,hem biraz alışmanı sağlar. Çal demiyorum ama yapabildiğin kadar çalmaya çalış baya faydalı olacaktır[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 şu an marli mansonun Sweet dream inin tabına bakcam stüdyoya da kasıyorduk dediğim gibi :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paco de Lucia ile başla çalışmaya. *!Haindir* Biraz daha sakin birde.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hehe yarım saattir yanlış tele elimi koyuyormuşum neden olmuo diodum 33-53-63-53 müş ben 33-53-33-33 yapıomuşum :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Tab okuma, tembel olma.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 tab rullez :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 süpersin abi. şimdi bide fatal tragedy i dene[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sonra da glass prison solosunu[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 olum master'ın ilk solosunu çalıom hepinize kodum :P :P :P şaka beaa[signature][hline]The dream is true...
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 eywah koyulduk[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 clasik akustik Romance adli herkesin bildigi bi sanat eseriyle baslar.arpeji geliştirirsin gelistirirsin.sonunda arpej parmaklarinin hepsini kullanirsin.sonra aşarsin kendini bach dan piano koncertolari calarsin gitarla. ne hoş değil mi[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 vay canına.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 evet romance tam yeni başlayanlara göre basit ve harika bir parça klasik ve akustik için. özellikle klasik. (finger picking için)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar