BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 adam çakal işte illa para koparacam diyor 50 tl den fazla çalşmas dedim zaten istiyorsa vereyim başımın gözümğn sadakası olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Zerre kadar haz etmedigim bir topluluk. Cok sasirdim hatta taksicinin degil de senin kusurlu oldugunu okuyunca. Hani ozellikle Istanbul gibi bi yerde hem para kazanip hem aglayan hem de kendileri ve araclari les gibi olan yegane toplulugu kurmus durumda adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 lan o ne öle sağlık olsun kardeş diyip devam etseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi bu kaza mı?? bişi yokki yahu. şole bişi için 50 tl bile fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hani bendeki maksat madem arakdan vuran hatalı benim eşşeklik etmeyeyim de.. adam ettirecek gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 babacum özel mesaj attım. umarım yardımcı olmuşumdur. birşey sormak istersen sorabilirsin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 şöuyle garip bir glişme oldu şimdi adam açmışl kaskosuyla konuşmuş kasko adama maddi hasarı sigortanın yaptıracağını taksinin bir gün yatma parasının bendne alınacağını söylemiş.. bunubnla iligli bilgisi olan var mı* var mı böyle bir şey? benim o taksinin bir günlşük işletilmemesi durumunda bir orumululğum var mı? hoş şimfi kendi kaskomu da arayıp soracağım da bi ön bilgi alayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 lol=) sen bu aralar önden arkadan arabalara iyi dokunmaya başladın ildeniz=) senin sağına soluna park etmicem artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahaha valla var bir şeyler.. ulan umarım yatma parsı vermem gerekmyiordur ya da sorumluluğum varsa kaskom karşılıyordur hoş tutanak fln tutmadık adama başka bir şey araya kaynatmasın diye kartala gidip bir de tutanak tutacağız şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 oha o kaza mi? ne 50 lirasi, herifi dovsen ustune para alman lazim. ayiptir lan. marti sicsa daha kotu parcaliyo boyayi yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bu arada ben de taksiye carptim, herifin aksi kirildi.taksinin benden sonra carptigi 4 aracta 2500 lira toplam kaporta masrafi vardir. gikini cikarmadi adam. trafik sigortasi hallediyo her$eyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bakalım yarına damın kaskosu beni arayacakmış muhtemelen ayak yapıyor hani "300 tl verinceye kadar 150 tl vereyim de kurtulayım" diye düşünmemi istiyor.. o değil tutanak fln da tutmadık hani ne olur ne biter bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 geçen bende trafikte taksici arkamdaydı , ya ben kaydırdım arabayı ya o duramadı öptü arkadan beni hala emin değilim ben daha farketmeden adam indi arabadan bagırdı cagırdı , bende ındım arabadan ne diyorsun birader dedim , yok bişey dedi geri bindi arabaya =) sanırsam son zamanlarda aldıgım kiloların ılk defa bı faydasını gordum bende sert cıkısında tırstı adam =) bu arada bu kazada bısey yok be , boyası bıle bozulmamıs gıbı duruyor. bence kasko yu fılan araya sokma gıt yaptırt , kazasızlık ındırımın gitmesin varsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Benim bildiğim (emin değilim ) yatma parasını kasko öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 taksinin kaskosu senden para almaz senin sigortandan veya varsa kaskondan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 şezlonga mı yatıyo lan nereye yatıyo? pastayla bile gider lan o, kimse ayak yapmasın, yeme yani bu palavraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Selam, Sen en başından insiyatif kullanarak hata yapmışsın. Fistan'ın dediği gibi hemen tutanak tutulacaktı. İstediği zaman da gidip yaptırırdı aracını. Eksper zaten randevu verir, bütün gün araç onu beklemez. Ayrıca akşam da boya atan yerler dolu bu taksiciler için. Alıp başka bir araçla fırına da koydumu iş tamamdır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hocam delimin sen ya, incen arabadan gecmis olsun oo dayi bir sey yok hadi gule gule diyecen, yada en fazla 50 kagiy verip gidecektin, gec sen onu ya. sen kasko kasko diye tutturup durma hatta arama sonra manyakmisin. taksici bu muhtemel yarin unutur gider onu deli gibin adami arayip durma, yok sadaka madaka ayaklarina giriyorsunda cikart 200-300 gitsin adam, 50 milyona araba pedikur yapmazlar sonucta o kucuk olan yer boya tutsun diye tamponun yarisindan boyanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 adam kaskodan beles para almaya calisacak, 300 milyon mus gunluk yevmesi alsin onu soksun bir tarafina, aylik 10 milyar gelirmi gosteriyormus taksi yillik 120 milyar, 50 milyarda vergi veriyo o zaman gelme bu oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 KHaRoN said: barnacle said: abi sigorta bugünler için var ya. niye kulllanmıosun ki? 100 lira icin sigorta hasarsizligini bozduguna degmez, senelik primden kaybin daha fazla olur cunku. sigorta hasarsızlıgı diye bişi yok ki, bu gibi durumlarda masrafı zorunlu trafik sigortası ödüyor. senelik prim istersen 102 kaza yap sabit edit:cvp verilmiş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 taksı kaskoları asırı pahalıdır bu herıfınde ole kaskosu felan olcanı hıc sanmam .Kaldıkı hıcbır kasko karsı tarafı aramaz etmez .Cek restını ne halt yıyceksen ye de gıtsın .Hayır senın aracta ole ahim sahım bı aracta degıl yanı kıcı kırık reno nasıl paralı adam sanıyor senı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bakalım işte hani henüz aramadı etmedi galiba ramayacak öğlen bir buçuk oldu ehe en kötü isterse bu tarafa müşteri getirdiği bir ara vereyim 50 tl gitsin hani para vermek istememin nedeni arkadan çarpan dikkatsizlik eden benim.. hani bana yapılsa üstüne yatılmaya kalkılsa sinir olurum.. hani derler ya "sana yapılmasını istemediğin şeyi sen başkasına yapma" ha bu derin felsefi lafa göre aseksüel olmamız gerekiyor, istisnalar kaideyi bozmaz deyip yola devam ediyoruz :P adam bir de kartal taksisiymiş hayatta bu tarafa müşteri fln getirip götürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 50 tl ye fit olduk bitti gitti haydeaaa çıkarılacak ders; ticariye dokunmayın.. dokunacak gibiyseniz direk vurun daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi şöle sölim bi ara bende marşpiyerleri yaptırıp boyatıcaktım ümraniye sanayi ve bostancı sanayide baktırmıştım. şöle söliyim sana biraz tanıdıklık payıda vardı ama bostancı sanayide 350-600 arası fiyat verilirken ümraniye de 150 civarı bi fiyat vermişlerdi. benimkinde onarım falanda vardı tabi de 2 sanayi arasında fiyat farkını görmek için söledim,dolayısyla ümraniye oto sanayiye bi uğra fiyat aldır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kalite farkı yok ise şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar