BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 fotoğrafları çektik ettik form dolduralım benim trafik sigortasından al dedim adama çok mırın kırın etti "boya yapılır buna" dedi kaça çıkar diye sordum 100-150 dedi oha dedim içimdedn akabininde "abi ben öğrenciyim hani 150 kessen çıkmaz gel benim trafiğe sokalım bunu" dedim herifçioğlu yanaşmıyor "o zaman boyatacaksan illa haftaya ben haftalığımı alayım konuşalım baktım yetemiyorum fotoğraflar var nasıl olsa doldururuz bir form trafikden ödenir" dedim şimdi istiyorum ki tampon boyama kaça olur? sizin bildiğiniz bir yer var mı adama "gel abi tanıdık var boyatalım tamponu boyacıyla ben hesaplaşırım" diyeyim de adama fazladan para kaptırmayayım hani bakıyorum boyanacak yer 50 tl den çok durmuyor isterseniz fotoğrafını da koyayım ama eminim adam baktı gencim aileden para alıyorum altımda araba var fln "bundan en koparsam k3ar" diyerek nakit alıp üstüne konmak istiyor ehe ben de gereğinden fazla para kaptırmak istemiyorum yoksa yaptırsın abi komple tamponu değiştirtsin benim trafikden ama eşşoğlu eşşek ibliyor kendini yine ilk haftasında gidip o gıcır gıcır taöponu çizdirecek istiyorki ben ona parayı vereyim nakit o yaptırmasın yine çizik tamponla fdolaşacak var mı bildiğiniz bir boyacı istanbul anadolu yakası tarafında mümkünse göztepe ya da bostancı sanayide olsun plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://img713.imageshack.us/img713/452/lolvo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 çok uzun kankulet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 al 50 lira, istemiyosan sigorta. yorma lan beni de. cirkeflik yap. nekadar cirkeflik yaparsan okadar saygı duyacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 özet şu bizim ildeniz taksiye çarpmış taksiciyle anlaşamamışlar illa boyatıcaz demiş taksici. 100 150 lira tutuyomuş boya işide daha ucuza halledebilirmiyiz diyo galiba ? anadolu yakasında varmı böyle bi yer diyo. öylemi ildeniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi 50 liraya ruj bile sürmezler tampona ben 200 liraya boyatmıştım boyanacak yer diye bişi yok birazı boyanmaz komple ya da yarısını bulur o boya renk farkı olmaması için ne diye dialoga giriyorsunuz kaza anında hemen tutanak tutmanız lazım adam mırın kırın etse de tutanak a yanasmıyorsa 155 i arayıp ordan kaza yeri inceleme ekibini gönderin diyorsunuz o adamlar geliyor fotografta cekip tutanagı sizin yerinize dolduruyor. gençsin güzelsin tecrübesizsin bi daha oldugunda aklında bulunsun . geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sintisyzer said: al 50 lira, istemiyosan sigorta. yorma lan beni de. cirkeflik yap. nekadar cirkeflik yaparsan okadar saygı duyacaktır katılıyorum üst mesaja. yok artık 100-150 falan vereceğine doldur tutanağı, istediği kadar mırın kırın etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 adama direk 100 tl toka edeyim o zaman araba da hyundai hani zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 zaten en kötüğ diyeceğim "abi para yok hani kessenn yok fotoraflar nasılsa var gel dolduralım tutanağı vereyim fotokopileri yaptır" diyeceğim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 senin auto king e götür dicem onlarda 1 ay sonrasına gün veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi o kdar da uzamasın sonucunda bir an evvel hallolsun başımdan gitsin istiyorum ya nakit vereceğim ya da trafik den hallettireceğim yani bitsin gitsin.. ama 150 tl de vermeyeyim mümkünse en fazla 100 tl vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi sigorta bugünler için var ya. niye kulllanmıosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi bence taksici para istedigi icin oyle yapıyor zaten. ugras ama en azından direk ona verme para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Fistan said: abi 50 liraya ruj bile sürmezler tampona ben 200 liraya boyatmıştım boyanacak yer diye bişi yok birazı boyanmaz komple ya da yarısını bulur o boya renk farkı olmaması için ne diye dialoga giriyorsunuz kaza anında hemen tutanak tutmanız lazım adam mırın kırın etse de tutanak a yanasmıyorsa 155 i arayıp ordan kaza yeri inceleme ekibini gönderin diyorsunuz o adamlar geliyor fotografta cekip tutanagı sizin yerinize dolduruyor. gençsin güzelsin tecrübesizsin bi daha oldugunda aklında bulunsun . geçmiş olsun bu arada. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 barnacle said: abi sigorta bugünler için var ya. niye kulllanmıosun ki? 100 lira icin sigorta hasarsizligini bozduguna degmez, senelik primden kaybin daha fazla olur cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yıllık 150 lira filan zaten abi o? sen kaskodan mı bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ha sen trafik sigortasini kasketmissin. ben kaskodan bahsediyordum evet. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 doldur formu gitsin nerde boyatıyorsa boyatsın senin arabanda bişey yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 benim arbada bir şey yok ehe böyle azıcık renk geldi hoş da oldu hani :) zaten kani trafik sigortasına girse boyatmaz o gider yeni tampon taktırır zaten öyle oalcak gibi hiç par veresim yok gitsin trafik sigortasından yaptırsın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 AHAHAH şaka gibi adamı aradım konuştum dedim "kaptan böyle böyle hanialeden veto yedim ne yaparsan yap dediler gel bunu trafik sigortasına sokalım" dedim adam "araba kira günlük 300 tl para veriyoruz patrona araba en az 1.5 gün yatacak expertiz gelecek tamir oalcak" fln dedi ben de dedim "abi hnai şunanda benden bi 50 tl çıkıyor o da benim benzim param han bir hafta araba otoparkda yatar ben sana 50 tl verebilirim kessen başka da çıkmaz" dedim "ben bi arakdaşlar konuşayım" dedi AHAHAH ulan şu taksici milleti süper ya hani benim adamın arabasına verdiğim hasar da iki adet siyah çizgi hani oto yıkamaya soksan çıkar o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 niye para vermek istiyorsun ben onu anlamadım, hayırsever misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 uğraşmak istemiyorum şimdi adam gelecek "benim çalışma zamanım reröre" yapacak rahatsız edecek hani 50 tl alacaksa alır almayacaksa da gider hani zaten suçluyum adama arkadan çarptım bir de güçlü olmauyayım.. insanlık bakından ayıp yauv yakıştıramadım kendime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/15032010048.jpg http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/15032010049.jpg ikinci fotoğrafda sağ altta iki adet cılız çizgivar onalrı ben yaptım gerisinde tampon sağlam diğer çizikler bendne değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abii al şunu götür adama. uzatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 öpmüşsün abi experin bi olayı yok ki geldiği zaman haber verecekler arabayı götürcek, servisten de önceden randevu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar