Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Üşüttüm çok kötü şekilde hani nefes darlığı yaşatıyo şuan bana uyutmadı var mı çözüm beyler? Doktora gidicem de bu saatte değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tylolhot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tekrar bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 vicks sür göğsüne fanile+tshirt+boğazlı kazak+hırka+yorgan kombinasyonuna giriş sanırım bu durumda bu yapılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Aket-Atum said: vicks sür göğsüne fanile+tshirt+boğazlı kazak+hırka+yorgan kombinasyonuna giriş sanırım bu durumda bu yapılıyordu oha böle yatsam sabaha yatakta sadece ter bulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ablanı dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Farinal said: Aket-Atum said: vicks sür göğsüne fanile+tshirt+boğazlı kazak+hırka+yorgan kombinasyonuna giriş sanırım bu durumda bu yapılıyordu oha böle yatsam sabaha yatakta sadece ter bulurlar sabaha kadar değil ya tv karşısında bi 10-15 dakika falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar