Gaap Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 vücüdumun her bir santimi, kemiklerimin her bir santimetrekübü, kaslarımında artık her ne haltıysa agrıyor. vücudumu geçtim başımı sağa sola çevirsem sanki beynim kafamın içinde bi o yana bi bu yana çarpıyor. sebebide çok aptalca uykudan kalktıktan sonra bilgisayarda falan takılacagıma uzanıp tv ilemem. uyuyup kalktıktan sonra eger gün içinde 10 dk den fazla uzanırsam hep böyle oluyor. içime garbıça dökeyim dedim. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 asıl geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sende petit beurre hastalığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 "Golden Virginia" said: asıl geçer onu denedim olmuyor. o kadar fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Saeros said: sende petit beurre hastalığı var allah düşmanımın başına versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar