Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliden mesaj..

criminalminds2

Öne çıkan mesajlar

SNA1L said:

criminalminds2 said:

'ulan' i yedirticem ona sjkdhfks genel olarakta lan demiyodu bana dikkat ediyodu.ulan dedigine gore ....

ya o sırada biseye sinirlenmistir bisey olmustur nazı sana gecio sonucta sevgilin bi ögren ona göre hareket et..yada etme bazı seyleri gözardı edin herseye trip atılmaz..

Bu ne kardeşim. ULAN MULAN DİYEMEZ kimse bir patiye. Öbür topictede süt süt konuştunuz adamı ne hale getirdiniz zaten
Sosyal ağlarda paylaş

criminalminds2 said:

'ulan' i yedirticem ona sjkdhfks genel olarakta lan demiyodu bana dikkat ediyodu.ulan dedigine gore ....

birlikte olmanızdan sıkılmıs ve rahat bırak iki dk mesajı atmıs bi erkeğe hiçbişeyi yedirtemezsin.
niye ulan diyosun hede hodo diye çıkışırsan büyük ihtimal kapıyı vurur çıkar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

SNA1L said:

criminalminds2 said:

ya o sırada biseye sinirlenmistir bisey olmustur nazı sana gecio sonucta sevgilin bi ögren ona göre hareket et..yada etme bazı seyleri gözardı edin herseye trip atılmaz..

Bu ne kardeşim. ULAN MULAN DİYEMEZ kimse bir patiye. Öbür topictede süt süt konuştunuz adamı ne hale getirdiniz zaten

erkek kıza ulan demiş lan
sana noluyo
Sosyal ağlarda paylaş

MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF
MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAFMANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAFMANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAFMANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAFMANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF

Devilmanta said:

kimbilir nasıl bi arkadaş ki sana ilgi gösterememiş
Sosyal ağlarda paylaş

Adam sana aşırı ilgi gösteriyor, hoşlanmadığını söylüyorsun.
7/24 beraber geçiriyorsunuz ve adam 1 gün arkadaşında kalıyor, sende ilgi ilgi diye atar yapıyorsun.

Adam o mesajı atmışsa demek erkekliğe daha yakın homoluğa göre.

Buradaki klavye ilişki uzmanlarının dediğini yapıp burnunu sürtmeye çalışırsan becerirsin, kısa vadeli bir kazancın olur, uzun vadede kaybedersin ama.
Çatışmayı kazanıp savaşı kaybetmek gibi.

Alttan al biraz ne olacak? Kızsın çok birşey kaybetmezsin, adamın burnu havalanır biraz, o negatif olur ama sana daha çok bağlanır.

Hayır isteğe gelince eskinin romantik ilişkilerini istiyorsunuz, ama ilişkiye gelince, dişe diş, kana kan felsefeli modern ilişkinin babasını uyguluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

SNA1L said:

criminalminds2 said:

ya ben ulan desin fln demiyorum sadece bilmeden etmeden hareket etme diyorum ha bisey yokken ulan dediyse haklısın...öbür topicte benim yazım yok..
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAFMANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAFMANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAFMANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAFMANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF

Devilmanta said:

abi şeytana uymayın
Sosyal ağlarda paylaş

criminalminds2 said:

FromTheHell said:

fede said:

muhtemelen kızsın
kesinlikle haksızsızn

evet kizim.muhtemelen de hakisizim.galiba vicdanimi rahatlatmak istedim biraz.sabahtan beri konusmuyoruz da.napilir simdi ozur mesaji mi atilir ne edilir ne edilmez

bence aldatıyor seni.

ehuhe
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Devilmanta said:

AHAHAHAHHA
Sosyal ağlarda paylaş

criminalminds2 said:

erkek/kiz arkadasinizdan soyle bi mesaj gelse tepkiniz ne olurdu acaba ?
"'ulan' 40 yilda bir arkadasimda kaldim ilgilenmedim diye trip yapiyosun.zaten hergun beraberiz konusuyoruz ne doyumsuzsun.ne diyim bisey demiyorum"

haklısın mert'e bende çok kızgınım o konuda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...