criminalminds2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 erkek/kiz arkadasinizdan soyle bi mesaj gelse tepkiniz ne olurdu acaba ? "'ulan' 40 yilda bir arkadasimda kaldim ilgilenmedim diye trip yapiyosun.zaten hergun beraberiz konusuyoruz ne doyumsuzsun.ne diyim bisey demiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 haklı lan ne doyumsuz herifim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 arkadas erkek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hiç bişey denmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tavşana bağladığımı farkeder. bi soluk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tepkim olmaz çünkü haklı gibi duruyor mesajda tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 haklısın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Şimdi kız arkadaşım, kız arkadaşında kalıyor dimi? Eğer öyleyse hakkı yahu süreklide birlikte gezilmez birey olduğunu unutur insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 muhtemelen kızsın kesinlikle haksızsızn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bir insanla birlikte olduğunuz zaman,iki hayatı tek hayatı indirgemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fede said: muhtemelen kızsın kesinlikle haksızsızn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fede said: muhtemelen kızsın kesinlikle haksızsıznn yarım uyak sı redif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bu mesaja tepki verdiğim için boğazımı doğrarım ne kadar az tripmaster, o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 haklı ama tepki biraz ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 haklı tepki vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 haha buna benzer bi mesaj atmıştım sanırım ben de rahat bırakmayı bilmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 criminalminds ı kim aldı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Tamam ... haklısın ama biliyorsun şöyle şöyle oldu böle böle falan filan o yüzden kusura bakma bnde seni çok seviyorum xxx'de görüşücez zaten işte seni ihmal etmek istemezdim YAZMAK ÇOK MU ZOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 FromTheHell said: fede said: muhtemelen kızsın kesinlikle haksızsızn evet kizim.muhtemelen de hakisizim.galiba vicdanimi rahatlatmak istedim biraz.sabahtan beri konusmuyoruz da.napilir simdi ozur mesaji mi atilir ne edilir ne edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yav said: haha buna benzer bi mesaj atmıştım sanırım ben de rahat bırakmayı bilmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 baydıysa çok zor abi hep darlıyosa felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Farinal said: Tamam ... haklısın ama biliyorsun şöyle şöyle oldu böle böle falan filan o yüzden kusura bakma bnde seni çok seviyorum xxx'de görüşücez zaten işte seni ihmal etmek istemezdim YAZMAK ÇOK MU ZOR? +100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ulan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Adamı rahat bırak r a h a t b ı r a k özür falan dileme,bırak adamı takılsın. geri dönerse senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ya ozur dilememi bekliyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar