soulberry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 aşırı sinir bozan bi şey. neden oluyo bu ve bi çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 chrome yukle rahat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 chromea da var aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 denk gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 chrome'un adres çubuğu kullanımı çok başarılı bence. Hem history, hem google search kullanıyor. adres yazıp tab'a basıp direk o sitede arama yapabiliyorsunuz (site desteklemesi gerekiyor sanırım). google search bar olarak da kullanılıyor. bir sürü şey bir arada, gayet de kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kurabiyeler, geçmiş falan temizleniyodur belki... Henüz bi sorunla karşılaşmadım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gugıl çıktığından beri adres barı kullanmayı bıraktım ben, yemeksepetine girerken bile gugıl'a yemeksepeti yazıp giriyorum, nedendir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 biseye sinirlenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 senko said: gugıl çıktığından beri adres barı kullanmayı bıraktım ben, yemeksepetine girerken bile gugıl'a yemeksepeti yazıp giriyorum, nedendir bilinmez. ben google'a adresi dogru düzgün bile yazmayıp kendimi şanslı hissediyoruma tıklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar