Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 seksi pozlar icin tıklayın yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 nedanko said: Dartanian said: Abovv bu arada pyro kiloluysa ona atmadim lafi ehuehu kotu durmus oyleyse.. Yok senden beklemediğim için abovdu o. :D Neyse daha fazla yük olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 of ulan mühendislikteki ilk senemi hatırladım. calculus 1 dersi, 1. sınıfın ilk gününün ilk dersi dersin başlamasına 1-2 dakika kala sınıfa girdim, bütün sınıf bana döndü 1-2 saniye baktı sonra suratlarında "bu da erkek ..." ifadesi ile yaptıkları işe geri döndüler. evet o an sınıfın hepsi erkekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 "...dışarı bile çıkmadı. Azimli erkekler 'biz boşuna mı geldik abi, böyle terbiyesizlik mi olur' nidalarıyla yurda girip, kızın odasını bastılar. Kalabalıktan içeri giremeyen haber ekiplerimiz en son merdivenlerde bir iki kişinin 'portatif turnike' den bahsettiklerini bildirdi." çok daha sakat olabilirdi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Metre ile hesaplardık oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sparkcaster said: dasaaa said: said: 25 erkeğe bir kadın düştüğü üniversiteden o_O! bütün çin makine, inşaat mühendisi mi olacak şimdi? gayet yüksek oran, bu oran istanbuldaki üniversitelerin mühendislik fakültelerinde 25 erkeğe 1 uzun saçlı erkek şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 nedanko said: Dartanian said: Abovv bu arada pyro kiloluysa ona atmadim lafi ehuehu kotu durmus oyleyse.. Ayıp oluyor, incecik adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yüzme bilmeyenler çıksın diye bağırmayı unutmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 "Tatar Ramazan" said: 25e 1 normal oransa, makinadaki oranı merak ettim valla 0.000000001 makinede 3 erkeğe 1 erkek düşüyordur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar