blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Habertürk TV ekranlarında yayınlanan Tarihin Arka Odası programında Pelin Batu gözyaşlarını tutamadı. Murat Bardakçı'nın Erhan Afyoncu ve Pelin Batu ile Habertürk TV'de sunduğu Tarihin Arka Odası'nda Ermeni Tasarısı masaya yatırıldı. Programa konuğu ise Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Selvi'ydi. PROGRAMDA BİR İLK Murat Bardakçı'nın 'İsteyen izleyicilerimiz programa katılabilirler. Yerimiz Taksim'de' sözleri üzerine Ermeni asıllı Dikran Karagözyan stüdyoya gelerek programa katıldı. Karagözyan'ın ailesiyle ilgili hikayeler anlatmaya başlayınca Pelin Batu canlı yayında ağladı. http://videonuz.ensonhaber.com/izle/pelin-batu-canli-yayinda-agladi Belin Batu programı terketmek istedi. Tam çantasını toplayıp gidiyordu ki, Murat Bardakçı reklam çağrısıyla raya girdi. İşte canlı yayındaki o anlar.. http://videonuz.ensonhaber.com/izle/pelin-batu-cok-kizdi-yayini-terk-edecekti-ki http://www.youtube.com/watch?v=b-YFkcG4tMM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 PMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nolcak bu program ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kıyamammsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 pms (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 baydı bu kız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Dün gece tvyi açtım 11'de bu program başlıyordu. Gece 5'te hala devam ediyormuş. 6 saatte ağlamakla kalmış iyi yine, başkası altına sıçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 çikolata vermek gelmemiş mi akıllarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 harbi kadınlarla böyle konuşan hödükleri anlamıyorum.Daha kötüsü buna gerekli cevabı vermekten acizleri var. Geçen kızın biri facebookta fena dağıldım yazmış,hödüğün biri de altına tanıdığım bir kaportacı var toplattırız yazmış.Kız altına gülücük işareti koymuş. Bunu yapanlar ellerinde meslekleri olan,toplumda saygı gören insanlar. Pelin batu iyi yapmış,herifin sırıtışında meymenet yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 canıııııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 @ Tenekeadam o lafa gülerek cevap veren kıza herşey mübah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 İşte hem söyleyebilen,hem söyleten tencere kapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 canım yhaaa. bileydim selpak götürürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bebişim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bogazici üni. tarih bölümünü bitirmis helal da bu hareketiyle de yilin denyosu olarak tarihe kazinmaya hak kazanmis ekek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben kadınlarla daha fakrlı konusulması gerektiğini düşünenler kadınları anlamıyorum. garip valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 misafir proflardan biri bir gün "senin ne işin var burada yiğenim" diyecek beklentisindeyim halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ha bu arada gerizekalı olan pelin batu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tvye cikiyosun hödük, insan hareketlerine ceki düzen verir, sinirine hakim olmaya calisir. kaprisli türk kizi iste. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ağlamalı. ahgdsha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 HAHAHAH NİL YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 peki kızların pelin batuyu çekememesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 her zaman çekememezliğe bağlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar