Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 BENCE BMC özür dilerim tutamadım kendimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yannız orda yazan kardo yalan bunu biliyosunuz dimi maçı izliyorum ve kadro farklı bildiğin. denizlinin topu direkten döndü yolua pis vurdu asdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 evet ben de baktım şimdi denizlisporun ilk direği geldi youlanın şutuyla hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ferrari kendi kalesine atıyodu ashdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 denizli fena dövüyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gerçekte nasıl bilmem de bu Angelov FM'de bana bela oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 rewendor maçı izliyosan anlamışsındır biraz bu kadroyu farkettiysen az önce beiktaş atağında kendi sahamızda 2 kişi bırakıp 8 kişi lerideydi ve denizli kontra atak denerken bi anda 6 kişi defansa geçti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 GOL GOL GOL HOLOSKOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ŞAMPİYON GELİYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sinad said: ŞAMPİYON GELİYOR! Yalana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 iyi karambol oldu yani orada holosko işe yarıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yalnız durum fena. Denizli oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 denizlide iyi bastırıyo ama denizlinin banko golü var bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 4Ever said: sinad said: ŞAMPİYON GELİYOR! Yalana bak yalan değil, bu sezon sonuna kadar, yani yeni şampiyon ortaya çıkana kadar BJK şampiyon hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ilk yarı bitti 1-0 önde beşiktaş ama böyle giderse denizli gerçekten 1 gol bulur. acilen 2 falan atmalıyız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 valla güzel futbol oluyor haaa hoşuma gitti denizlinin futbolu ama bizim ortaya bi adam lazım toroman olmuyor kaş çıkıp toroman oraya erst gelmeli oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aaa vermediler golümüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ofsayt dedide izleyemedim tekrarı ben varmı yokmu bilemem neyse güzel oynuyo 2. yarı beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 2 libero güzel taktik beşiktaş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 benim merak ettiğim yıllardır türkiyede neden hiç bi takım şu topu yerden oynayamıyo sürekli şişiriyolar. maç izlerken zevkin içine ediyolar yahu. bunu beşiktaşta gsde fenerde hepside yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 isteyince yerden oynuyolar ya. ama türk aklı işte kolaya başvuruyolar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi çok sıkıcılaştı maç biticek herhalde böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hakem cirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahuaehuae çok komik adam kendi kalesine atıyodu az kalsın baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Beşiktaş'ın rahatlaması lazım ikinciyi bulup, saçma bir gol yiyecekler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar