Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bjk tv açılmış diye bi haber duydum, ne kadar doğru bilmiyorum. Bilen varsa, kablo tv'de çıkıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 daha açılmadı no panic[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ne zaman açılacağı hakkında bi fikrin varmı ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Tesis içinde kapalıdevre olarak açmışlardır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 yok kabloda yok[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Hımm peki saolun.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 15 eylülde açılacak. ama kabloda fln olmicak başlarda digiturk üzerinden verilcek sonra kablodan verilir herhalde ama güzel bişi olur mu bilmiyorum ürünlerin reklamını fln yapcaklarmış bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Digiturk almak farz oldu artık.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... [Bu mesaj Brook tarafından 25 Temmuz 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 fb nin izinden buyrun :horace:[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 fb nin izinden gitmeseler de kanal izlenilebilecek birşey olsa.köy tv si değil de zilyon taraftara hitap edebilecek, düzgün birşeyler yayınlayabilecek birşey olsun.bulduğunu yayınlayan birşey olmasın. demek istiyorum ki dandik olacağına hiç olmasın :)[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 :) kesinlikle ama tv'nin başına Reha Muhtar'ı koymuşlar.Yani her bulduğunu yayınlıyacak bi kanal olacağını sanmıyorum.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 reha muhtar bjk tvden başka bi boka yaramicak aten herhalde ehehe. gerçi bence yine de kötü olcak ama nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: eagle_dnz, 25 Temmuz 2004 18:05 tarihinde demiş ki: fb nin izinden buyrun :horace: bu proje s tarafından ortaya koyulmuştur.. o zaman siz de gs'nin izinden buyrun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 digiturk demi olcak süper süper :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Cthulhu_, 25 Temmuz 2004 20:01 tarihinde demiş ki: said: eagle_dnz, 25 Temmuz 2004 18:05 tarihinde demiş ki: fb nin izinden buyrun :horace: bu proje s tarafından ortaya koyulmuştur.. o zaman siz de gs'nin izinden buyrun.. Hadi bakalım kim daha uzağa işer. Ya bişeyde sidik yarışına dönüşmese şu spor bölümünde wala kırcam biyerimi. Somut olarak gstv diye bişeymi var yok. FBTV var işte nesine sidik yarışı yapıyosunuzki.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Vodan, 26 Temmuz 2004 11:22 tarihinde demiş ki: said: Cthulhu_, 25 Temmuz 2004 20:01 tarihinde demiş ki: said: eagle_dnz, 25 Temmuz 2004 18:05 tarihinde demiş ki: fb nin izinden buyrun :horace: bu proje s tarafından ortaya koyulmuştur.. o zaman siz de gs'nin izinden buyrun.. +1 Hadi bakalım kim daha uzağa işer. Ya bişeyde sidik yarışına dönüşmese şu spor bölümünde wala kırcam biyerimi. Somut olarak gstv diye bişeymi var yok. FBTV var işte nesine sidik yarışı yapıyosunuzki. [signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 illa kendilerine pay çıkarmaya çalışanlara aynen öyle davranırım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: eagle_dnz, 25 Temmuz 2004 18:05 tarihinde demiş ki: fb nin izinden buyrun :horace: doğru demişsin :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Durduk yerde pay çıkarmamışki adam. Örneğin Brezilya ile Türkiye arasındaki vizenin kalkmasındaki FB katkısı konulu threadde bir pay çıkarma vardır bana göre gereksizdir %1 bile değildir. Fakat burada bir FB TV var. İlk olanın izinden gidilir. Yaptığı yanlışlar yapılmamaya dikkat edilir vs. BJK li arkadaşların tarafsız davranıp bu konuda yorum yapmasını beklerdim açıkçası. Bu konuda GS nin hiç yeri yok ille bir pay çıkarılmaya çalışılıyorsa bunu FBliler çıkarmaya çalışmıyor. Zaten payımız var.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ilk olanın izinden gidilsinde fb tv nedir ki? Tv nedir? Benim bildiğim kadarıyla 3 büyükler aynı anda bu konuyu gündeme getirmişlerdi. Beşiktaş serdar bilgili söz vermişti sonra maliyeti çok olduğu için klubunde borcu fazlaydı açamadı. Gs de zaten belini doğrultamıyor. Fb rahattı açtı.Ben ilk fb fikri ortaya attı diye birşey hatırlamıyorum.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 lol ya tartısılan seye bak[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bende fikri FB attı demedim zaten ilk FB açtı dedim. Doğru diyosun 2002 yılında Serdar Bilgili atmıştı fikri ortaya ayynen dediğin gibi klüp o sıralarda maddi olarak sıkıntıda diye rafa kaldırdı. Sen diyince tam olarak hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 walla gs tv de açılsa izlemem zaten fb de izlemiyorum... ulan ben bi haberleri, izliyorum tv de be![signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 fb ne yaparsa gs bjk ayınını yapıo hatta bizim kovdugumuz oyuncuları alıolar.Gs nin 190 milyon dolar borcu varken neden toması aldı neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 serdar bilgili maddi imkanlar yüzünden rafa kaldırmadı projeyi. çıktı açıkça kulüplerin tv ve radyo açması yasak! dedi. sonra fb tv açılınca baya bi dumur olmuştuk tabi. taraftarını kandırılcak müşteri olarak gören zihniyet işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar