Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Buyrun bi tercih topiki daha. nasıl bir bölümdür bu? siyaset biliminin clone'u mudur? dandik hikaye bi bölüm müdür, yoksa bi işe yarar mı? mezunları ne iş yapar vs.[signature][hline]
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 teyzem ordan mezun oldu simdlik bi isi yok. ing de yasio 1-1.5 yildir orda okuyo. master flm anca ing de is flm bulur belki. Ama donem ark larindan bazilari dis islerinde calisio. Bi de soyle bisi war tr de isin garanti diye bisi yok. istersen Oss de derece yap xxx muh oku okulu derece ile bitir o zmn bile kimse sana garanti weremez. Buyuk sirketlerin isci cikardigi nasi masraflari kisariz diye dusunduu bi yerde ve donemdeyiz
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 baba bn fransız lısesınde okuyorum ve tercıhım"science politique" olacak dıs ılıskıler yada uluslararası ılıskıler dıer adı bı kere buna baslamak ıcın en az 2 dılın olacak bnde su an ingilizce ve fransızca...bunların yanna italyanca ve ispanyolcada ogrenıcm cunku bu ıste dil cok onemlı sora polıtık zeka gelıyor.... bana gore onemlı bır secım..[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]Who am I?]|Who am I?
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Valla bana sorarsan işletme-iktisat felan seç sen. ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: KarafatmaMan, 30 Temmuz 2004 14:17 tarihinde demiş ki: baba bn fransız lısesınde okuyorum ve tercıhım"science politique" olacak dıs ılıskıler yada uluslararası ılıskıler dıer adı sciences politiques dediğin siyasal bilimler
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 zaten siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler olarak geçio çoğu yerde o bölüm.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ablam bu sene uluslar arası ilişkilerden mezun oldu, sormak istediğin konuları icq yada mesengerden görüşebiliriz..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında....
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Uluslararası ilişkilerde kendini geliştirirsen ekmek var .. Diplomat olabilirsin mesela . :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Mortis, 30 Temmuz 2004 15:02 tarihinde demiş ki: zaten siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler olarak geçio çoğu yerde o bölüm. siyaset bilimiyle siyasal bilimler ayrı şeyler değil mi ben mi yanlış biliyorum
narin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 fransada relations internationels 'i pek tasvip etmiolar onun yerine A.E.S var Administration economique et sociale.. bu ulus ilişk + kamu yönetimi oluo ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hayatta tavsiye etmem.Yani akadmeik çalışma doktora falan yapaksan o ayrı ama özel sektörde çalışmak istersen artık uluslararası iliişkiler hikaye oldu.Krizden önce havada kaparlardı bankalar şimdi imkansız.Zaten ulsulararası ilişkiler bir bölüm değil siyasal bilimlerin bir dersidir aslında. Yurtdışında da bölümü fazla yoktur. Şimdilerde birde Avrupa Birliği diye ambalaj bölümler çıkmış piyasaya tavsiyem bu uydurma bölümlerden uzak durmanızdır.
Öne çıkan mesajlar