Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Will this service allow me to customize my character and select a different name once its race has been changed? Yes. Each race change purchase will also provide the target character with a free re-customization and optional name change. Bu customization heralde gender change de iceriyor ? oteki kisisellestirmeler berberde bile olduguna gore ? Eger cinsiyetim de degiscekse cirkin kari orcumu , erkek inek yapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 cinsiyet içermiyo sanırsam emin de degilim ama tauren her zaman win ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 cinsiyet ve isim de değiştirebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Evet 3sn surdu degismesi parayi alir almaz degistirme aciliyor , ve cinsiyet isim degisme varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 nerden para kazanacaklarını şaşırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 arz talep meselesi haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 o zaman 500 lira vereni level 80 yapsınlar. arz talep. en azından unofficial çekik gözlü power levelerları siler hiç yoktan yararı dokunur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 İyi sistem bence insanlar yıllardır oynadıkları karakterden sıkıldıkça görünümlerini değiştirebiliyor bunda kötü birşey yok. Sistem geldiği günden bu yana char isimlerine race faction gender değişikliğine realm transfere raf hesaplarıyla hızlı alt kasmaya (ki bu sayede hayatımda ilk kez alt kasabildim lol) falan 300 euro harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 class degistirmede getirsinler bi o kaldı. Aynı seviyede itemla class da degistirebilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hozceri said: class degistirmede getirsinler bi o kaldı. Aynı seviyede itemla class da degistirebilelim Keşke böyle bişi olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Castiel said: İyi sistem bence insanlar yıllardır oynadıkları karakterden sıkıldıkça görünümlerini değiştirebiliyor bunda kötü birşey yok. Sistem geldiği günden bu yana char isimlerine race faction gender değişikliğine realm transfere raf hesaplarıyla hızlı alt kasmaya (ki bu sayede hayatımda ilk kez alt kasabildim lol) falan 300 euro harcadım. bak bana dogru yolu buldum http://img714.imageshack.us/img714/6150/wowscrnshot022610213357.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 IRÇINIZI SATMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Miraul said: Castiel said: İyi sistem bence insanlar yıllardır oynadıkları karakterden sıkıldıkça görünümlerini değiştirebiliyor bunda kötü birşey yok. Sistem geldiği günden bu yana char isimlerine race faction gender değişikliğine realm transfere raf hesaplarıyla hızlı alt kasmaya (ki bu sayede hayatımda ilk kez alt kasabildim lol) falan 300 euro harcadım. bak bana dogru yolu buldum http://img714.imageshack.us/img714/6150/wowscrnshot022610213357.jpg /facepalm sarhoş musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Yarış değiştir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Çok pişman olacaksın Miraul asdaf Hayatımın en büyük hatasıdır male dranei shaman açmak, geçen gün orc yapıp twisting nethere attım kurtardım o bataktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hatun yap bari, erkek çok kazma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi hatundu 2 senedir can sıkıldı birazda erkek takiliorum http://img692.imageshack.us/img692/4239/kekws.jpg söyle garip seyler ii oluo arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 arttımı dps nibelungla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bal akiosa temiz 200k falan vuruo valkyrler. gecen deathwhisperda 4x cikti falan ayni anda dps sacmaladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ya işte bazı insanlara anlatamıyorum rotd ve nibelung shaman itemları diye, gerçi her hafta düşüyo fix kaybediyorum o da ayrı drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 of sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abov male dranei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bendemi yapsam sıkıldım female draneiden hem t10 omuzluklarda akar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Abi yapmayın hayatımın male dranei oynadığım 8 aylık döneminde çektiğim ızdırabı anlatamam asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sürekli oynadığım 2 karakterimden biri male biri female drenei. İkisininde duruşları ve hareketleri baya hoşuma gidiyor benim. Toynak olayından rahatsız olanlar olmuş ama bence drenei'de ayak olsaydı gerçekten bir night elften hiç farkı kalmazdı. Bu hali ile baya hoşuma gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar