balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Trajikomik bu çünkü.Eğlence de dursun.Açıldıysa sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hahahah ben senin güzel kardeşin değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 oha lan basit bi anlasmazlık yüzünden ucagı düsürecekler.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 emercensi yakıtına düştüm izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bu pilotla bu kız çıksalar, ne güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ahah havada inmek bilmiyo yerde pisti terketmek bilmiyo kardeşim ne diyosun sen yeaaa tek başına uçmuyosunuz bla bla Hocam tamam yerde görüşelim ahah http://www.youtube.com/watch?v=o4qGVU3_gDI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 emercensi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 pms vakası sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 asıl habercilik bu servis edileni yayınlamak değil, yayınlandıktan sonra o kadına ceza verilmiş mi onu araştırıp, bildirmektedir bence. dialog çok saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Jahrein said: http://www.youtube.com/watch?v=HZv9Z4RRf1c&feature=related AHAHAHAHAHA bu ne ya fail olsa süper olurmuş lan sagında duran hostese evlenme teklif etseymisin,blonde hatun akıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 jahrein videon süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Of kadına ayar oldum manyak mıdır nedir. Adam 9 dakka sonra düşücez diyo resmen kadın anlamıyo. Tam dayaklık. Adam "düşüyoruz" dese kadın emergency declare ediyo musunuz dicek. Buna sevişelim mi desen emergency declare ediyo musun der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 pilotun yerinde olsam uçağı indirdikten sonra kuleye çıkar emercensi deklare ederdim kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sanıyorum şöle de bişi var. pilot emercensiye düşmeden emercensi deklare edemiyo. eğer ederse hesap soruyolar neden emercensiye düşmeden emercensi deklare ettin diye. ve kuleye 9 dakka sonra emercensideyim bak haberin olsun şimdiden sölüyom şimdiden ayarlayın. kadında emercensi demeden şeyim bile kıpırdatmam diyo. aslında bi mevzu da yok sanırım. öte yandan emercensi deklare edilince uçakta daha ne kadar yakıt kaldığı da önemli. bi arabanın yakıtı kırmızı gösterince (emercensi deklare edince) 70km daha gidiyo. uçağın arabadan daha ehemniyetli olacağını var sayıyorum. yani burda pilotu aceleci, kadını terbiyesiz olarak yorumlayabilirim ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 olay eski de, herkes havacilik uzmani gibi yorum yapmis lan, negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 geçerken dokundurucan kuleye hafif, görsün emergencyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sol kanatin ucunu sokuvericen kulenin cama eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kızı kulede bi kıstırıcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ya kuledeki kiz rapunzel'se? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ya kiz aslinda kulede degil de evden korsan telsizle katiliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gemisini batir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kule operatoru gayet hakli. oyle "benim yakitim azaldi, beni one alin pls" diye aglamak yok. rotan belli, ona gore yakit alacaksin. havacilik insiyatiflerle yurumez, kiz orada "iyi sizi one alalim" diyemez, ona yetkisi yok. pilotun asil derdi, eger emergency deklare ederse havayolu firmasi ekstra bir ucret odeyecek. o yuzden de deklarasyon yapmak istemiyor ama acil bir durum varmiscasina kuleden oncelik istiyor. erken inerse bir de daha az yakit harcamis olacak, havada bos bos tur atmamak icin kuleyi azarliyor. oyle bir kafa yok. ya emergency deklare edeceksin, ya da sirani bekleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 OOFFF BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ BEN HAVACILIK OKUDUM blablabla by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mum_Chamber said: kule operatoru gayet hakli. oyle "benim yakitim azaldi, beni one alin pls" diye aglamak yok. rotan belli, ona gore yakit alacaksin. havacilik insiyatiflerle yurumez, kiz orada "iyi sizi one alalim" diyemez, ona yetkisi yok. pilotun asil derdi, eger emergency deklare ederse havayolu firmasi ekstra bir ucret odeyecek. o yuzden de deklarasyon yapmak istemiyor ama acil bir durum varmiscasina kuleden oncelik istiyor. erken inerse bir de daha az yakit harcamis olacak, havada bos bos tur atmamak icin kuleyi azarliyor. oyle bir kafa yok. ya emergency deklare edeceksin, ya da sirani bekleyeceksin. abi güzel yazmışsın da alakası bile yok. havacılıkta slot denen bir şey var, sana diyorlar ki kardeşim atatürk hava limanı çok yoğun, sen bilmem nereden 2 saat rötarlı kalkacaksın. eyvallah diyor pilot, uçağı alacağı yakıt belli, eşek ölüsü gibi hesap kitap yapılıyor, o yakıtın üstüne de 15 dakikalık acil durum yakıtı alıyorlar. sen 2 saat rötarlı kalkıyorsun, geliyorsun 2-0-6 yaklaşmaya ataköy üzerinden ineceksin, kuledeki hava kontrolörü seni beklemeye alıp karadeniz üzerine yolluyor. neden? çünkü havacılık standartlarına göre araları 60 metre olması gereken 2 pistin arası atatürk hava limanında 45 metre. aynı anda iniş-kalkış yapılamıyor, ve kuledeki hava kontrolörü hesap kitap yapmayı bilmeyen birisi. emergeny declare ettiğin zaman tazminat ödediğin doğru ama pilotun öyle bir derdi yok, beni öne alın da demiyor ayrıca, rapor veriyor 9 dakikalık yakıtım kaldı beni ona göre beklemeye alın diye. amerikada hava kontrolörünün bu şekilde bir hatası yüzünden 2 uçak pist üzerinde kafa kafaya çarpıştı. babam pilot bu arada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 cungu said: geçerken dokundurucan kuleye hafif, görsün emergencyi. ahaahah helal sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar