Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kafe Pi'ye gidiyorduk ama daha iyi bir yer arıyoruz böyle fiyat/performans olarak iyi olan ve menüsü genişçene olan yani bol bol içmeyi düşünüyoruz da kafe pi'de farklı kokteyller falan bolca vardı fiyatları da iyiydi, benzer fiyatlarda benzer menüye sahip daha kaliteli bir yer var mı hehe yemek servisi de olursa yanında çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 küçük beyoğluna gidin madem, aynısı zaten pi'nin neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 parantez bistro'ya karar kıldık hehe bana kafe pi'de uyuyor da arkadaş istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi dakka? arkadaş? sosyallik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 parantez güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 parantez'e gittik çok pis doluydu, yer olmayınca birkaç yer daha gezip yine döndük dolaştık pi'ye gittik hehe sürekli sert müzik çalıp sesi sonuna kadar açmaları hariç kötü birşey yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gürültü kirliliği rahatsız edici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Biz de 2 sene pi'ye gittik sürekli, sonra küçük beyoğluna gittik bir süre. Ben pi'yi seviyordum kalabalığıyla gürültüsüyle falan ama insanlar nedense UuUu süper dedikleri yerlerden bayıyorlar, ben de aksine evimde gibi hissetmeye başlıyorum bir süre sonra sürekli gidip geldiğim yerlerde. Şimdilerde sanat var akdenizin yanında, terası güzel, oraya gidiyoruz genellikle. Menüsü de kokteyl bakımından zengin olmasa da yemek, meze bakımından pi'den ve türevlerinden 50 kat daha zengin. Yaprak ciğeri falan bir numara. Yalnız fıçı bira içiyorsanız özellikle belirtin soğuk getirsinler. Geçen böyle abdest suyu kıvamında geldi bira, söyledim değiştiler iyiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sanat çok güzel. Ama ne zaman gitsem cigerdir şudur budur yemekten içkiye vakit ayıramıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 asmalımescit'e de takılabilirsiniz. en son montreal'e gitmiştik, hem sakin, hem kısık sesli, hem içkileri güzel, hem de ucuzdu. mekan çok güzeldi. tavsiye ederim. tekila 4 bira 5.5 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Asmalımescit'in her yanı süper, birkaç yer dışında. Meydana yakınsam genelde Pendor34 ya da Pendor Corner, Peyote, Gizli Bahçe, Papilion. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar