Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 arkadaş kız arkadaşıyla aynı evi paylaştığını okuyucuların gözüne gözüne sokmuş adeta zavallı okuyucular ne yapsın he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 selam. ben kız arkadaşımla aynı evde yaşıyorum. hadi görüşürüz. damacana suyuyla duş aldığım için su bitmiş bu arada, atıştık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Coder said: öyle kadınları şimartıp kafanıza çıkartmaya devam edin daha başınıza çoook iş gelir.. yazınca kendini anlatıyor gibi oluyor ama örneklemem lazım bu gün kız arkadaşım aradı neredesin ne yapıyorsun dedi, iyiyim yemek yiyorum bi kızla dedim kız arkadaş deme sakın dedi, yok yok or...u dedim, ha iyi o zaman neden kızı kahvaltıya götürdün ki işin bitmiş zaten dedi yanlız yemiyim diye dedim, ha haklısın canım benim tek başına da yiyemezmiş dedi.. cool ol abi, daha ötesi yok. sonra çekme öyle nutellamı yedin yok pms zart zurt.. yerinde olsam "masanın üzerinde para var istiyorsan git yenisini al" derim.. bu kadar PS : kültür farkı var kızlar arasında o ayrı cool story bro. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 "yemek yiyorum bir arkadaşla" demek yerine "yemek yiyorum bir kızla" demek. herşey kendini bayağı açıklamış evet, paha biçilmez bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 x bitti diye t kadar zaman suresince, f siddeti kadar trip yapan kadindan. t' = (t*f*yas)/x; suresi 1 in ustundeyse arilcan aga. yoksa ergenlik diyip gecicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bu durumda t'nin birimi saniye*newton*yaş/nutella oluyor. birim analizini yapmayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yaş/nutella = 1/kuvvet*saniye^2 olduğu için 1/saniye oluyor tabi en nihayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sina bi çay koy da içelim la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 nutella yerim adlı üye bu konuda yorumunu yaptı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Az olmuş. Bizim evde benim el değmemiş açmaya kıyamadığım nutellamı kızkardeşim gündüz evde yokken alıp tüm kavanozu tükettiği için cinayet çıkıyordu az daha.. Hala aklımdadır hatırası.. Sevgili nutellam, ben seni yemeğe kıyamazken, cani dudakların aç lokmalarına kurban gittin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bir kavonuz nasıl yeniyor bir günde ya ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 napıyonuz lan nerenize sürüyonuz nutellayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kız kardeşine söyle şeker hastası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 cok tatlı, seker yemek ile seker hastası olunmaz. cahilmisiniz nesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kırolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 nutella yerim diye nick bile olabiliyorsa ( burda kendisini saygıyla anıyorum ) nutella kavgası bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 selam gecko severim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 geçkoyu mu seviyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 barbu said: cok tatlı, seker yemek ile seker hastası olunmaz. cahilmisiniz nesiniz........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buyse said: geçkoyu mu seviyorsun sevemez miyim iyi gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bende seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sarelle daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bariz nutella ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 barbu said: bariz nutella ezer bilinçsizsin söylüyosun biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar