gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 son dersteyiz oturuyoz böyle çıkmaya 20-25 dk var baktım selamlık bölümünde hotel st. annen gibi laflar uçuşuyor kalktım ordan zamanında çok pis meriçlik yaptığım bi kızın yanına oturdum ihihi neyse muhabbet ediyoz yanımızda bi arkadaş var bağyan, konu ünlülerden açıldı işte brad pitt falan klasik tipler benim öyle ünlü sevdam yoktur dedim, iyi oynamışsa filmde iyi oynamıştır der geçerim, güzelse güzel der geçerim dedim kız baktı baktı böyle sen şimdi tv de britney spears ı görünce çevriyormusun dedi evet niye ki dedim ona ben bile bakıyorum ekrandan ayrılmıyorum bebek yüzlü dedi sen niye bakıyon ki anlayalım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kız sana gay misin demiş. sen de kıza lezbiyen misin demişsin. meriçlik yapmakta sonuna kadar haklısın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kırmızı dudak görünce kendinden geçen kız arkadaşlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 alpacinonun alt dudağını öpmek için ruhumu satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 O kadar makyajı gözüme yapsam o da bebek yüzlü olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 allah başka dert vermesin, senin de işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: alpacinonun alt dudağını öpmek için ruhumu satarım sfsdfsadafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ilginc falan degil. kizlar birbirlerini süzmeyi severler. kimisi bunu objektif kalarak yapar, kimisi de böle kiskanarak, sinsilikle falan. ayni ortamdaysalar hele, rekabet ortamina girerler. iste aa üzerinde tshirt güzelmis gidip ben de alayim falan gibilerinden. tabi hatundan hatuna degisir bu, imrenme- kiskanma sinir cizgisi arasinda. aslinda evet ilginc kafalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: alpacinonun alt dudağını öpmek için ruhumu satarımahahahahahahaha düştüm koltuktan :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar