Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 İstiklal Marşı'nı ıslıkladılar, sahasını (az bile) kapattın, bu sefer gelip deplasmanda olay çıkardılar. Sen bunları hala düşürmüyorsan, yapsınlar tabii, hoşgelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Baggio said: cado said: fb nin son maçını izlemedim bilemem ama emre ciddi ciddi her maç kırmızı olmasada bi sarıyı hakediyor. Onu da genelde görüyor zaten. Abileri Hagi, Bülent, Ayhan falan gibi tescilli çirkefler iken ne bekliyorsunuz adamdan? bundan baska sığınacak cevap yok zaten asdasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Baggio said: cado said: fb nin son maçını izlemedim bilemem ama emre ciddi ciddi her maç kırmızı olmasada bi sarıyı hakediyor. Onu da genelde görüyor zaten. Abileri Hagi, Bülent, Ayhan falan gibi tescilli çirkefler iken ne bekliyorsunuz adamdan? Baggio her mesajında aynı geyik,artık baydı be biraz... Ben kalkıp emre doğuştan fenerli ondan böyledir dersem ne dersin? Ne alaka yani,Emre karaktersizin önde gideni işte bunun Hagiyle Bülent ile veya GS ile alakası var,o zaman aynı zamanda oynayan abileri Ergün,Suat,Hakan Şükür de vardı,onları örnek alamamış işte bu kadar basit... Bülent Korkmaz konusunu her seferinde açıyorsun,her seferinde belli bir tartışma dönüyor,yine girmeyeceğim o konuya,çirkef olduğunu iddaa edebilirsin,katılmıyorum... Hagi'yi inanılmaz sevsem de yaptığı şeyler vardı kabul ediyorum,ama bunu Emre'nin karakterine bağlamak komik oluyor... Ayrıca Ayhan ile Emre aynı takımda oynamadı hiç bu yüzden o da fail... Artık başka bir bahane bulun Emre konusunda,ya da hiç savunmayın şu adamı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ben zaten "GS'de yetişti ondan" diye demedim, sadece GS'lilerin kendi takımlarında yaparken laf etmedikleri Emre'yi şimdi FB'de yaptığında pek çirkef bulmaya başlamaları komik/ironik geliyor, oradan dem vuruyorum :p Bülent falan ile ilgili tamam demişimdir çünkü bariz öyle, ama Emre ile ilgili şu tezi kurduğum ilk mesajımdır bu arada. "Hep aynı geyik ehöhe" diye atıp tutmakla olmaz, bulup mesajı getirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Aynı geyik derken,durmadan Hagi Bülent Korkmaz çirkef lafına getiriyorsun onu kastettim... Valla Emre GS'deyken çok gençti hani şimdiki kadar agresif değildi yaşı çok küçüktü kalkıpta diklenemezdi kimseye,Leeds maçında kırmızıyı yiyince şaplağı yemişti Terimden mesela,ha ama evet işte karakterinde varmış demekki,kendinde bitiyor olay... Gs'de ilk oynadığında 16 yaşındaydı 20 li yaşların hemen başında ayrıldı,pek öyle çirkeflik yapacak durumu yoktu belki son senesidir... Olay Fener'e gelince değil sadece,Milli Takım'da oynarken de belli ediyordu kendini yavaştan,ama o kadar göz önünde değildi.. Yani Emre'ni sorunu dışarıdan gördüğüm kadarıyla gereksiz bir agresiflik hakim,hani hırs veya başka birşey değil kazanıp kaybetme olayı da değil,hep bir agresiflik,sinirlilik hakim,belki böyle motive oluyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Baggio said: sadece GS'lilerin kendi takımlarında yaparken laf etmedikleri Emre'yi emre bizdeyken böyle değildi ki? uefa yarı finalinde gidip artistçe faul yapıp fatih terimden sırtına tokatları yemişti. onun dışında da her maç top kaptırınca tekme sallayan bir tip yoktu ortalıkta.olsaydı biz sevmezdik zaten o zamanki kadar, arkası kalkık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bizdeyken basına el kol da yapmıyordu kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar