SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Yani ben bölük pörçük İzmir Karşıyaka Kipa ya gitrtiğimde buldum hep DVD leri ayrı ayrı satıyorlar Miyazaki Collection diye fakat ondada 4 tane film var ortada diğerlerini hiç göremedim. Kiki ve Mononoke daha önce basılmıştı Collection çıkmadan dolayısı ile 6 tane ediyor. Adamın Spirited Away ile Howl arası çektiği 3 tane kısa animasyon var izleyenler feci beğenmiş onlarda gözüm var bulursam paket halinde falan onu almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Her ne kadar hiç hayranı olmasam da haberini vereyim dedim. TRT1 bayram boyunca Miyazaki filmleri yayımlayacak.Bugun Laputa vardı yarından itibarense sırasıyla Nausicaa, Kiki ve Totoro olacak. Sevenlerine şimdiden duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Hayret cidden verdiler =) pek bi şaşırdım doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Collectionı aldım ben. Mononoke de var. çok gral oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ayrıca d&rda neden howl dvdsi yok. yemek yemiyoruz d&rdan bişeyler alalım diye adamlarda howl dvdsi yok. dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Tonari no totoro ve Kedibüs.Ehü adam çok canlı şeyler buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bayram gösterimleri beni kesmedi diyenlere: TRT 30 Aralık Pazar günü 20.30'da Howl's Moving Castle'ı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Prime Time'da anime,iyimiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Hadi be , az önce zaplıyordum Kanal 1de Spirited Away çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 TRT bunları japonca ses ve tr altyazı olarak mı veriyor TR dub olarak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Metakuso said: TRT bunları japonca ses ve tr altyazı olarak mı veriyor TR dub olarak mı Denizler İmparatoru (Hae Sin) dizisini seslendirenler yapıyor TRTde, bana göre çok güzel size göre nasıl bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bu akşam gökteki kale tekrar var. dublajlı nasıl olur bilmiyorum izlicem tekrar. (20:15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 TRT dublajına güvenin, her zaman en iyi dublajı onlar yapar. Filme reklam konulmayacak haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 yeni filmi çıkacakmış miyazakinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Cok guzel duruyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 miyazaki bir numara, sabirsizlikla bekliyorum yeni filmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar