Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gmail de birisine email gonderirken email içeriğinde bir yerlerde "ekledim" yazıp gondermeye bastıgınızda bir soru cıkıyor Dosya mı ekleyecektiniz? İletinize ekledim yazdınız ancak dosya eklemediniz. Yine de göndermek istiyor musunuz? yeni bir hadise sanırım, "ekledim" kelimesi dışında başka hangi kelimeleri algılıyor tecrübe eden oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 google, cik beynimden! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 attached dedim direk, hicbisey sormadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 türkçe "ekledim" yaz email içeriğinde gönder e bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bisey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 google labs da bi zimbirti vardi, onu calistirinca icinde attachment a dair bi referans varsa attachment unuttunuz diye yollamiyor. Belki bi sekilde onu aktif etmissindir dyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hiç dokunmadım oraya da akila gmailin hangi dilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://gmailblog.blogspot.com/2008/09/new-in-labs-handy-intern-tweaks.html labs dan kalkip standart olmus sanirim. kullandigin dilde uyari veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ing benimki, attach yazdim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ing bilmiyomussun demekki akila. sori :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 i ve attached bisey document falan gibi calisiyor. tense begendiremiyoruz google a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 internun yaptigi is bu kadar oluyo demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 edit: yok sormuyormuş sdf. subjectmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gmail labste bunun eklentisi var aktif ederseniz kontrol ediyor işte ekledim, attached gibi kelimeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bu özellik epeydir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben googledan korkuyorum artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 "ektedir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar