soulberry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bazı arkadaşar "mp3 çalarken winamp yerine windows media player kullan, ses daha iyi" diyolar. ne kadar doğrudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 decoderler dijital veri veriyor, ondan sonra is media-player'in onu nasil sunduguyla ilgili. Ekolayzir farki olmadigi surece herhangi bir ses kalite farki olmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 windows media player sanki biraz daha iyi ses veriyor sahiden; ozellikle elektronik muzik dinliyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tamamen duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ses cıkmasa bile winampdan vazgecmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Winamp kendi decoder'ını kullandığı için bu doğru olabilir. Amma velakin olay player'dan veya decoder'dan çok, çaldığın dosyanın kalitesinde yatmaktadır bence. 320kbps'lik bir mp3'ü bütün popüler decoderlar aynı kalitede çalacaktır. Hatta 192kbps'ye kadar düşürmek mümkün bu rakamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ayrıca bi soru daha sormak istiyorum, winamp'taki equalizer'de vokallerden sorumlu frekans hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 winamp gittikçe şişip hantallaşınca yol verdim gitti. atsan atılmaz satsan satılmaz bi windows media player varken deniyim dedim hoşuma gitti. kafama da yattı. lyric plugini de çaktın mı mis. sesin güzel çıkması duygusal olabilir ama bende de var öyle bir his. kıpır kıpır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aimp güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 lyric plugini ise yarıyor mu cidden. ilk defa duydum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet o cidden güzel bir plugin bulamadığı şarkı çok az oldu bugüne kadar (yabancı müzikler için elbette) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 www.lyricsplugin.com şurada var mesela. bir de neten radyo (sourberry) olmazsa olmazdı, onu da yapıyor meret. ekstra atraksiyona girmeye deymez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 fazladan ram varsa güzel tabi media player onun dışında, aimp ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 winamptan daha az kasıyor wmp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 pisikolocik te olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 soulberry said: ayrıca bi soru daha sormak istiyorum, winamp'taki equalizer'de vokallerden sorumlu frekans hangisi? Sırf vokallere özgü bir frekans aralığı yok MP3 çalarken. Dinlediğimiz şey bir miks çünkü. 200Hz frekansı üzerinde biraz gitarda vardır, biraz vokalde biraz belki klavye seside... Yapacağımız EQ ayarlamaları genel miksaja etki edecektir o yüzden. Ama kadın-erkek vokal frekans aralığı 80Hz ile 1.1KHz aralığında değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 winamp library ve "j" ye basınca o anki playlistten istediğin şarkıyı bulma geyiği olmasa bırakmayı düşünebilirdim de. winamp be abi, iyi. wmpde de var mıdır aynı şekilde yapabiliyo muyuz aynı şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/knowledgecenter/keyboard_shortcuts/player10.mspx buradan kurcalayabilirsin, ben kullanmıyorum ondan bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 wmp'ın lyrics plugini yükledim, fakat ortada söz möz yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ipod aldim gecen. i tunes kurdum felan. bu arada 10-15 tane cd ripledim 256 aac+ formatinda. fakat i-tunestan dinleyemiyorum. apple in kendi formati, i tunes un sikko aac dekoderinde pikleme yaparak cozuluyor, dinlenecek gibi degil yane. updatelerde patlak varmi$ megerse, biraz ara$tirdim 3 update gecmi$ ama hala duzelmemi$, cok komik ve acinasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi senin player eziyetin beni huzunlere boguyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 CaNNi said: winamptan daha az kasıyor wmp biri beni vursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 KHaRoN said: abi senin player eziyetin beni huzunlere boguyor artik abi boyle komik bisi olabilir mi ya? aac , i tunes tarafindan support edilmiyo ahah. reelde winamp kullaniyorum zaten sorun yok. biraz deneyimlendim hatta, winampten ipod sync leyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 songbird isini gorur mu acaba edit: gerci ne kadar karmasik fonksiyon istiyorsun bilmiyorum da foobar da is gorur ayri ayri playlistlerle bile sync yaparsin rahat rahat. hemde insan gibi player nazsiz sozsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 müzik için foobar, video için mpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar