Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu aracı alırmıydınız?

Zegna

Öne çıkan mesajlar

http://www.sahibinden.com/2001_model_temiz_134_000_km_de_metalik_gumus_renkte-81WQQaXQQ13478527WQQpXQQdisplayitem

2.7 yeni tip crd motorlar daha pahalı o yuzden ubnlara bakıyorum, buyuk ihtimalle km dusurulmustur dıye dusunuyorum ama bilemedim.

bu grand cherokelerin vergileride yılbasından itibaren dusuyor sanırım 540 ytl ye.

sw yerine almısken boyle bisi mi alsam kafam karıstı acıkcası biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Arka koltuğa oturan devamlı kişi olduğu için deri salmış kendini. Büyük ihtimalle bu aracın koltukları da pek sert değildir. Eh, haliyle bu tarz salmalar olabiliyor.

Deride aşınmışlık falan yok. Temiz duruyor. km'si düşürülmüş diye düşünüyorsan da ona göre pazarlık yap ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

zegna ben şuan 2004 model 2.7 crd kullanıyorum. arkadaşımda bu 3.1 italyan motorlulardan vardı. motorda acayip sıkıntılar çıktığını biliyorum ve genelinde bu tip problemler var 3.1 olanların. bu motordan sonra 2.7 crd olanlarda mercedes motoru var o yüzden sıkıntı yaşamazsın. onlara yönelmeni öneririm.

yok ben 3.1 almak istiyorum dersen motorlarını iyice bi araştır derim. genel olarak araçla ilgili sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Apex said:

zegna ben şuan 2004 model 2.7 crd kullanıyorum. arkadaşımda bu 3.1 italyan motorlulardan vardı. motorda acayip sıkıntılar çıktığını biliyorum ve genelinde bu tip problemler var 3.1 olanların. bu motordan sonra 2.7 crd olanlarda mercedes motoru var o yüzden sıkıntı yaşamazsın. onlara yönelmeni öneririm.

yok ben 3.1 almak istiyorum dersen motorlarını iyice bi araştır derim. genel olarak araçla ilgili sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

evet haklısın abi, baktı bende biraz 3.1 td motorlar cok iyi degilmis, ama 2.7 crd ler mercedes motoru oldugu icin baya iyiymis..

ama tabi 8 9 milyar oynuyor 2.7 crd ler ile 3.1 td arası.

bu arada 150k km de araba baglamak ne kadar dogru olur diye sormus bi arkadas, inan tam bilmiyorum ama alınabilecek volvo sw lerde 80 90binde filan hatta 100k ustu cogu.
Sosyal ağlarda paylaş

apex 2.7 crd lerin yakıt durumu nedir? dizel olmasına ragmen cok mu yakıyor?

2. si servis yedek parca durumu nedir? arabayı servise goturdunmu rutin bakım ıcın ne tuttu mesela?

yol tutusu filan oyle devrilecek gibimi virajlarda?

ucuncusu 2004 araca ne kadar vergi oduyorsun? :D

ha birde sıfırmı aldın 2. el mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

apex 2.7 crd lerin yakıt durumu nedir? dizel olmasına ragmen cok mu yakıyor?

2. si servis yedek parca durumu nedir? arabayı servise goturdunmu rutin bakım ıcın ne tuttu mesela?

yol tutusu filan oyle devrilecek gibimi virajlarda?

ucuncusu 2004 araca ne kadar vergi oduyorsun? :D

ha birde sıfırmı aldın 2. el mi?

12-13 lt. yakıyorum ben ortalama şehir içinde.

servis olarak mengerler'e götürüyorum ataşehir'deki. biraz tuzlu diyebiliriz. yedek parça fiyatlarıda pahalı. örneğin yan aynaların elektrik aksamında problem var ikisinin birden değişmesi gerekiyor fiyat aldım 500 euro. geçen sene sağ arka stop kırılmıştı 200 euro'ya değişti. önümüzdeki hafta servise girmesi gerekiyor daha güncel bilgi veririm o zaman. bugüne kadar hiç saçma sapan bi problem çıkartmadı motoru. hep rutin kontroller ve değişimler. 97bin km'de bu arada.

yol tutuş kısmına gelirsek, o sana söylediğim arkadaşımda olan 3.1 olanla benimki arasında ciddi farklar var. eski modellerden sonra ne değiştirdiler bilmiyorum ama hiç öyle devrilecek gibi olduğunu söyleyemem. gayette sert girdiğim virajlar oluyor. benim aracım overland yanlız ondan dolayı bi fark yaratıyorsa bilemem. aracın biraz sallandığı ise doğru. ama beni rahatsız etmiyor. yeni kasada bu sallanma problemi yok çok daha stabil. ama söylenenler kadar rahatsız edici bi durum yok. hatta belki hoşuna gidebilir :)

1.600 küsür tl ödedim 6 aylık vergisine. seneye 7 yaşına gireceği için düşüyor ama ben satmayı düşünüyorum.

2006 senesinde 2. el aldım ben 48bin euro'ya. bence şuan fiyatları bu sınıfta bir araç için gayet makul. şuanki güncel fiyatlarını düşünürsek bu fiyata bi araç almayı düşünseydim yine aynısını alırdım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...