Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://www.sahibinden.com/2001_model_temiz_134_000_km_de_metalik_gumus_renkte-81WQQaXQQ13478527WQQpXQQdisplayitem 2.7 yeni tip crd motorlar daha pahalı o yuzden ubnlara bakıyorum, buyuk ihtimalle km dusurulmustur dıye dusunuyorum ama bilemedim. bu grand cherokelerin vergileride yılbasından itibaren dusuyor sanırım 540 ytl ye. sw yerine almısken boyle bisi mi alsam kafam karıstı acıkcası biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Alırdım ben param olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben almam, sevmiyorum boyle okuz gibi arac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 o km kesin yalan bu jip in garaj arabası olarak kullanıldığını varsaymazsak eğer.bir de yakıt sıkıntın olmayacaksa ne güzel derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 güzel de bunun önü çok uzun çenesi çıkık gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yerinden zor kıpırdıyomus arac. o sıkıntı yaratmazsa alınabilir. ben bayılırım bu kasaların tipine ve içine. ama arka koltuklar gercekten kendinden gecmis, kardan 113k, ilan 134k diyo. kendisi de bi 200k olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 köpek taşımak için büyük araç arıyorsan olabilir, yine de swden çok daha fazla yakar ve manevra kabiliyeti daha azdır. 3 litre motoru napcan yahu, ben olsam köpekleri önüne bağlardım kızak misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 o km neden yalan olsun anlayamadım ben ya? bizde 94 model bi araç var 98 den beri kullanıyoruz 140bin km de hala. bu 2001 bizimki 1994. nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bizde de 97 cherokee var 75k kmde, de bizimkinin arka koltukları oyle perisan degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Selam, Arka koltuğa oturan devamlı kişi olduğu için deri salmış kendini. Büyük ihtimalle bu aracın koltukları da pek sert değildir. Eh, haliyle bu tarz salmalar olabiliyor. Deride aşınmışlık falan yok. Temiz duruyor. km'si düşürülmüş diye düşünüyorsan da ona göre pazarlık yap ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o teyple olmaz o i$ , guzel bir double din ve tesisat lazim. bi de ben amerikan dizellere oldum olasi guvenemedim, nedenini bilmiyorum. amerikan oldugu icin dizel kelimesi ters mi geliyodur nedir. tuplu 2.5 de bakabilirsin sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 zegna ben şuan 2004 model 2.7 crd kullanıyorum. arkadaşımda bu 3.1 italyan motorlulardan vardı. motorda acayip sıkıntılar çıktığını biliyorum ve genelinde bu tip problemler var 3.1 olanların. bu motordan sonra 2.7 crd olanlarda mercedes motoru var o yüzden sıkıntı yaşamazsın. onlara yönelmeni öneririm. yok ben 3.1 almak istiyorum dersen motorlarını iyice bi araştır derim. genel olarak araçla ilgili sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben başka bi noktayla ilgili soru sorucam,30-35 milyar para bağlayıp 150 bin km 'de araba almak ne kadar doğru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi bence sw ye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kullanan biri olarak söyleyebilirim ki o kasa çok sallanıyor. Virajlarda devrilecek hissi veriyor. Yeni kasada yok bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Apex said: zegna ben şuan 2004 model 2.7 crd kullanıyorum. arkadaşımda bu 3.1 italyan motorlulardan vardı. motorda acayip sıkıntılar çıktığını biliyorum ve genelinde bu tip problemler var 3.1 olanların. bu motordan sonra 2.7 crd olanlarda mercedes motoru var o yüzden sıkıntı yaşamazsın. onlara yönelmeni öneririm. yok ben 3.1 almak istiyorum dersen motorlarını iyice bi araştır derim. genel olarak araçla ilgili sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım. evet haklısın abi, baktı bende biraz 3.1 td motorlar cok iyi degilmis, ama 2.7 crd ler mercedes motoru oldugu icin baya iyiymis.. ama tabi 8 9 milyar oynuyor 2.7 crd ler ile 3.1 td arası. bu arada 150k km de araba baglamak ne kadar dogru olur diye sormus bi arkadas, inan tam bilmiyorum ama alınabilecek volvo sw lerde 80 90binde filan hatta 100k ustu cogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 apex 2.7 crd lerin yakıt durumu nedir? dizel olmasına ragmen cok mu yakıyor? 2. si servis yedek parca durumu nedir? arabayı servise goturdunmu rutin bakım ıcın ne tuttu mesela? yol tutusu filan oyle devrilecek gibimi virajlarda? ucuncusu 2004 araca ne kadar vergi oduyorsun? :D ha birde sıfırmı aldın 2. el mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 e abi başka sw baksana yeni megane sw'ler falanda tatlı bayağa ne bilim hani bi kriterin var mı ille şu marka olsun falan diye ? o tarz bi takıntı yoksa çok alternatif çıkar kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Selam, Al bi Megane station 1.5dCi, sür kafana göre. Sonra da sat gitsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Zegna böyle bir araç arıyorsan http://www.gezenbilir.com/ forumlarına bakmanı öneririm. Bu araçların hem ustaları hem kullanıcıları orada. Bayağı bilgi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yalnız volvo ile reno arasındada kalite açısından çok fark var ben olsam 2.el volvo alırdım yada böle resimdeki gibi bi araç. ama tabi sonuçta 2.el bi araba alıyosun çıkabilecek sorunlarada hazırlıklı olmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bir arkadasım bunun siyahından almıstı cok benzin yiyor diye birde lpg taktırdı toplam 41.000 tl ye halletmişti gayet memnunum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 o fiyata alinmaz o arac, cok pahali 2001 icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Zegna said: apex 2.7 crd lerin yakıt durumu nedir? dizel olmasına ragmen cok mu yakıyor? 2. si servis yedek parca durumu nedir? arabayı servise goturdunmu rutin bakım ıcın ne tuttu mesela? yol tutusu filan oyle devrilecek gibimi virajlarda? ucuncusu 2004 araca ne kadar vergi oduyorsun? :D ha birde sıfırmı aldın 2. el mi? 12-13 lt. yakıyorum ben ortalama şehir içinde. servis olarak mengerler'e götürüyorum ataşehir'deki. biraz tuzlu diyebiliriz. yedek parça fiyatlarıda pahalı. örneğin yan aynaların elektrik aksamında problem var ikisinin birden değişmesi gerekiyor fiyat aldım 500 euro. geçen sene sağ arka stop kırılmıştı 200 euro'ya değişti. önümüzdeki hafta servise girmesi gerekiyor daha güncel bilgi veririm o zaman. bugüne kadar hiç saçma sapan bi problem çıkartmadı motoru. hep rutin kontroller ve değişimler. 97bin km'de bu arada. yol tutuş kısmına gelirsek, o sana söylediğim arkadaşımda olan 3.1 olanla benimki arasında ciddi farklar var. eski modellerden sonra ne değiştirdiler bilmiyorum ama hiç öyle devrilecek gibi olduğunu söyleyemem. gayette sert girdiğim virajlar oluyor. benim aracım overland yanlız ondan dolayı bi fark yaratıyorsa bilemem. aracın biraz sallandığı ise doğru. ama beni rahatsız etmiyor. yeni kasada bu sallanma problemi yok çok daha stabil. ama söylenenler kadar rahatsız edici bi durum yok. hatta belki hoşuna gidebilir :) 1.600 küsür tl ödedim 6 aylık vergisine. seneye 7 yaşına gireceği için düşüyor ama ben satmayı düşünüyorum. 2006 senesinde 2. el aldım ben 48bin euro'ya. bence şuan fiyatları bu sınıfta bir araç için gayet makul. şuanki güncel fiyatlarını düşünürsek bu fiyata bi araç almayı düşünseydim yine aynısını alırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalpalan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bu biraz pahalı kaçarsa bir alt gömlekte ne olduğu teşhis edilememiş süper kahraman Ford S-Max'ı tavsiye ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar