Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşının ailesi tarafından istenmemek

Xtreme_Chill

Öne çıkan mesajlar

Jahrein said:

basit:
kıza daha varlıklık annesinin daha onayladığı bir talip çıkmış anne de kızla seni ayırmaya çalışıyo. kız tam çökmüşken, çocuğu(talip genç) atacak annesi kızın önüne. sonra kızla talip bişeyler yaşıycaklar. sen bunu öğreniceksin
NEDEEEEEEEEEEEEEEN?!
diye bağıracaksın. ama iş işten geçicek o kız o taliple evlencek sen de bi kaç yıl daha sürünceksin askerlikte abazalaşıp ilk hayırlı kısmetle evlenceksin.
bb
gg
samuray panda?
Sosyal ağlarda paylaş

valla sana su konumunda ayril, biragh ya degmez dense hic bir ise yaramayacagi kesin.
icinden geldigi gibi davran, nasil olsa kendi gözlerinle göreceksin birseyleri.
yapmak istedigin ve yapmak zorunda oldugun seyleri kafanda tartip kendin karar vereceksin ya da vereceksiniz. artik icinde bulundugunuz yol sizi nereye kadar götürürse.
kisacasi bu konuda hic bi tavsiye yaramaz sana, sen yine bildigini okuyacaksin.
bol sanslar + sabirlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein said:

basit:
kıza daha varlıklık annesinin daha onayladığı bir talip çıkmış anne de kızla seni ayırmaya çalışıyo. kız tam çökmüşken, çocuğu(talip genç) atacak annesi kızın önüne. sonra kızla talip bişeyler yaşıycaklar. sen bunu öğreniceksin
NEDEEEEEEEEEEEEEEN?!
diye bağıracaksın. ama iş işten geçicek o kız o taliple evlencek sen de bi kaç yıl daha sürünceksin askerlikte abazalaşıp ilk hayırlı kısmetle evlenceksin.
bb
gg

helal bu adam olayları bayaa güzel analiz edebiliyo. Benim de bir derdim olduğunda öm atacam arkadaşa
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein said:

basit:
NEDEEEEEEEEEEEEEEN?!
bb
gg

Bir ekleme yapayım. Ve o iki kız arasında aslında hiç bir fark olmadığını ve hiçbirşey kaçırmadığını fark edeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Annesi bir anda yön değiştirdiyse kendiliğinden olmamıştır. Kesin birileri sana karşı fitlemiştir kadını, iftira vs. Kadınlar çabuk inanırlar bu durumlara.

Kızda gözü olan biri yapmış olabilir birinin aracılığıyla, veya ilişkinizi çekemeyen sırf ayırmak için sizi annesine birşeyler söyleyen bir kız olabilir.

Dış bir kaynağın etkisi var bana göre. Bence kıza söyle, annesine ayrıldığınızı söylesin, 1-2 hafta görüşmeyin. Arada kız çaktırmadan annesinin ağzını arasın konuşturmaya çalışsın. Kadının ağzından çıkar birşeyler, oh iyi oldu, .....'da bana böyle birşey söylemişti zaten tarzı bir şeyler yumurtlayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

anası bu şekilde karışıyorsa, kesin çok boktan bir iş yaptın ve kendinde bu işten haberdar değilsein ya da yazmıyorsun burada. okuduğun bölümü uniyi vs bilmiyorum tabi ama ileride sende kızını rahat yaşatıcak bir tip görememişte olabilir. ilk önceleri hiç bir problem yok diyorsun, bir anda 180 derece dönmesinde mutlak bir sebep vardır. valla işiniz zor, öğrencisiniz. düzenin işin vs kurulu olsa ellerinden bir bok gelmez ama şu anda bütün yaptırım gücü kaynananda.

ha bir de daha şimdiden böyle takip etmeler, kavga gürültü, bir sürü çirkeflik yapıyorsa, ileride birgün evlenirseniz ömründen 10 sene kaynana dırdırı ile gitme ihtimali de çok yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıldığınızı söylesin kız gizli gizli yürütün ilişkinizi.Hatta kız "X" diye biriyle çıkmaya başlasın bi süre sonra numaradan.

Ama kaynana "X" e de karşı çıkarsa daha tanımadan bil ki kafasında bi damat adayı vardır problem o dur.

He yok "X" e karşı çıkmzsa seninle ilgili bi şeyler söylenmiştir, aklı çelinmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Xtreme_Chill said:

Azmodai said:

ayril. basin cok agirayacak, zaten sen yapmazsan bir sure sonra kiz dayanamayip yapacak.

bende de oldu benzer bi durum yakin zamanda eski sevgilimle, cikamiyorsun isin icinden.

koy kicina gitsin.

peki zamanla neler oldu ? aklından çıkartabildin mi ? hala görüşüyor musun ?

ekimde ayrildik, ocakta anca kafamdan cikabildi ve simdi yeni yeni atabildim ustumden. Kolay bisi degil ama tamamen gorusmezsen mumkun.

Anne isin icinde oldugu surece hic bir zaman adam gibi yurumez o iliski maalesef, erken bitir, kiz bir gun bitirecek cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Xtreme_Chill said:

Azmodai said:

ayril. basin cok agirayacak, zaten sen yapmazsan bir sure sonra kiz dayanamayip yapacak.

bende de oldu benzer bi durum yakin zamanda eski sevgilimle, cikamiyorsun isin icinden.

koy kicina gitsin.

peki zamanla neler oldu ? aklından çıkartabildin mi ? hala görüşüyor musun ?

ekimde ayrildik, ocakta anca kafamdan cikabildi ve simdi yeni yeni atabildim ustumden. Kolay bisi degil ama tamamen gorusmezsen mumkun.

Anne isin icinde oldugu surece hic bir zaman adam gibi yurumez o iliski maalesef, erken bitir, kiz bir gun bitirecek cunku.

aynen, ailelerin araya karışmasında iki tarafında baskın olması gerekiyor yoksa asla yürümez. birde ekonomoik bağımsızlık var.

yazık valla ne diyim..
Sosyal ağlarda paylaş

yani evet o yasta olmaz. SEn tamamen bagimsizligini kazanmissindir, askerlik is guc hersey tamamdir, destekleyecek gibisindir, kiz da bundan cesaret alir ve devam eder o hatta zamanla anne de ikna olur. Ama bu halinle olmaz maalesef.

Sorun da sudur, uzun surdukce iliski annesi panik yapmistir, daha 'iyilerine' layik gormustur biricik kizini. Daha iyisi derken daha oturmus bir adam falan.

maalesef hayatin parcasi bunlar, yapacak bisi yok :( bence simdiden ayril, daha cabuk atlatirsin uzerinden... simdilik hic dayanamiyorsun, biraz ilerleyince hayatin kabusa doner. Ben o kadar abartili yasamadim tabi ama istenmedigimi biliyordum, ve bazi garip hareketler oldu, insani kendisinden de sogutuyor kotu bir his yani.

birak gitsin mutlulugunun enkazini simdiden toplamaya bak, erken toparlan ve tekrar cik sahalara.

:P
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrendiğim kadarıyla yeni değilmiş bu istememe durumu. Kız arkadaşım bana yansıtmamış hiç bir zaman. O kadar zaman içine atıp, bana hiç yansıtmaması da ayrı üzdü.
Ben bitsin diye mi dayandım bu kadar dedi. Cevap bile veremedim çünkü ileriyi düşününce gerçekten böyle bir anne ile sürekli sıkıntılı geçecek herşey. Kafamda bitirmeye çalışmaktan başka yapabileceğim birşey yok. Belki okur da burayı çünkü patiye sık sık baktığımı biliyor.
İnşallah en kısa zamanda aklından çıkartır beni. Çıkartır da kaldığı yerden devam eder hayatına.
Sosyal ağlarda paylaş

su anda bunu kabul edemez kolay kolay, epey kufur yicen ama yapacak bisi yok, uzun vadede ona da iyilik yapmis olacaksin. Su an kafasi nasil kazan gibi bilemezsin.

Bosver ilerle, yanniz baglari tamamen kopar, ikiniz icin de gorusuldukce cunku is uzuyor ve boku cikiyor. Umarim cabuk atlatirsin, ama mutlaka zamanla insan unutup ilerliyor yani. Sen de yapacaksin.

dogru karari verdiginden emin olabilirsin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...