Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesela bankacılıkta öyle ne gerek var 4 seneye diyorum 3te anlaşalım diyorum yok. Çoh kolay yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry said: tolgacım büyüde gel hadi çap çap ABBOV. cikarip vurdu. capcapcapcap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Aile 3 sene daha geç seviştiyse burda suç benim değil. 4müş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vadeli mi vadesiz mi demeniz için 4 yıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Yok daha çok insan kazıklamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 banka insan kasıklamazki. salak insanların paralarına ortak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Gayet kazıklar abi bilinçsiz vatandaş çok ama 1.sınıf olduğum için şurda bankacı ağzıyla konuşamıyorum seneye konuşurum asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 peki küçük esnafa ne demeli ? hallerine acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Onlar zaten küçük esnaf abi esnaf bile olamamışlar küçük esnaf olmuşlar hakkatten yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 patipette baya kalitesiz espriler varmış kaçın beyler kurtarın canınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben de kaçabilir miyim kermit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Yok espri değil nasıl veteriner=hayvanmışsa küçük esnafta hakaret gibi konunun dışına çıkmadık henüz.Ancak daha iğrenç espriler yapabilirim konu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry said: ben de kaçabilir miyim kermit ? KOŞ KOŞ ALLAHMISINIZ LAN KOŞ KAPİSH ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 KAPİSH (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ayh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 AUSFBÖDÖLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dendi mi bilmiyorum ama veterinerlik yapmayın lan 1!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 veteriner kelimesini insanların %99 u hayvan hekimi anlamında kullanıyorsa onun anlamı odur. İstediğin kadar sözcüğün geçmişini incele. Çok geç artık bunu değiştirmek için. Türkçede buna benzer örnekler var. Celallenmenin anlamı yok. Başlığın adı değiştirilebilir ama şu saatten sonra çok bir anlam ifade edeceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hazır bir ağlama topici acilmis. ben de yaziyim . bilgisayar muhendisligi okuyorum diye rami cıkan bilgisayarlarınızı bana sormanıza gerek yok. ya da msn surekli acilip kapanıyor, bazen hiç acılmıyor sen bilirsin okulunu okuyorsun gibi cumleler de kurmayın lutfen. tesekkurler. ha sorarsanız yardım ederim tabi. ben git sokaktaki oglanlardan birine sor demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 BonePART said: bak mesela ildenizde babacuda* yane iktisatciydi isletme de bolum mu ya bizim kolay dersleri aliyolar 2 senede biter diyodu ole bisi war sözlerimin tam arkasına duruyorum.. ve değdiriyorum.. il iki seneiy okuyan işletymeci olur işletme yönetimi yapar ama 3-4. sene uzmanlaşınca bu işletmeciler pazarlamacı, analist vs gibi şeyler alır işletmecilik zor değil annnem de apartman işletiyor ne var? pazarda tezgah işletyen adam bile maslow piramidini biliyor tey teey *: babacuda ne lan? ben sana bimpit diyor muyum? ha bimpitim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi bende su ürünleri mühendisliği okuyorum ama banada balıkçı diyolar bende çok rahatsızım :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ahahah kompleks yapmayın, veteriner denmiş öyle kalmış.Bilen bilir tıp eğitimi aldığınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ben Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler okuyorum banada Siyasal diyorlar :/ kapish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aquila said: e veteriner hayvan demekse, size hayvan hekim denmesini mi istiyosunuz? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_o3Pu7je179A/RyISH-DjOMI/AAAAAAAAAJA/bTuDEjkRjR8/s400/blog_beastman_foot_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar