Luxor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 birşey olmaz ona, heavy metal dünyasının chuck norris idir o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Aket-Atum said: Bruce Dickinson hayatını kaybetti diye okudum, yüreğine indi bir an! intihar sebebi!::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bruce'un pilotluk yaptığını öğrendiğimde adama olan saygım katlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 arcane said: Bruce'un pilotluk yaptığını öğrendiğimde adama olan saygım katlanmıştı. bir de burdan yak :) Iron Maiden front man Bruce Dickinson was an unsung hero of the XL collapse - as only one of the passengers he flew back to the UK recognised him. The heavy metal singer, 50, is a fully-qualified Boeing 757 pilot and has worked for airline Astraeus for seven years. He gave up a holiday of his own to bring a stranded planeload home from Egypt before jetting off to Kos to get another 200 people back to Gatwick. But Marc Cryer, on Bruce's chartered Monarch flight from Sharm el-Sheikh on Saturday, was alone in his awe at being rescued by such a famous captain of rock. Marc said: "I was stunned - though nobody else seemed to know who he was. I must have been his one fan on the trip." But Bruce was not at all put out, saying: "I was just doing my job. I was called out like a lot of other pilots to help and was happy to do it." diyorum ya summon legend, hero class :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yav pilot eyvallahta bide havayollarında niye çalşırsın onu anlamadım :D sabah uyanıp traş olup üstünü giyinip işemi gitmiş ahahahha. iyiymiş. ayrıca tank koleksyonu var bu adamın discoveryde bir rus T34 tanknın içinde "ÜÜÜÜ DÜNYANIN EN İYİY TANKI BUUU" diye bağıra bağıra gittiği bi bölüm vardı(t34 kendisinindi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 muhteşem adam olm. ama uçakta "kaptan pilotunuz bruce dickinson" gibi bişi duymak hayırlı olmayabilir.. yok hostes adamı görmeme izin vermezse taşkınlık yapabilirim, benim yüzümden uçağı en yakın havaalanına indirebilirler. e ben de gözaltına alınabilirim.. olasılık dahilinde hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 When Bruce Dickinson flies, the altimeter setting is 00.00. He is never under pressure Bruce never "loses" altitude, he simply gets rid of it when he no longer has any use for it. Bruce was once denied a clearance...once! Favorable winds are always in the same direction as Bruce's flight path. Bruce has never landed with a crosswind. The wind would never dare get cross with Bruce Dickinson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 pek sevmem virtual xi albümünü de nedense bi şarkı dilime takıldı bi haftadır.. hani dinlemeyeli de uzun süre olmuştur.. nerden baksan 5sene falan herhalde! bi bulup izledim videoları. blaze'ın bruce'tan iyi sölediği tek şarkı olabilir belki. futureal. http://www.youtube.com/watch?v=j9srD5O8kmI iron+blaze http://www.youtube.com/watch?v=xjya93d3Yww tek blaze (burada maiden farkını anlıyoruz zaten gitarlarda.. öteki versiyonunda maiden olduğunu bilmeseniz bile gitarlardan anlarsınız.. burada riffler bridge falan ele veriyor ama ı-ıh.. gerçi blaze vokallerde daha bi iyi. ve en azından sıçar gibi durmuyor ilk videonun aksine) http://www.youtube.com/watch?v=-pQ7508aRBg bu da bruce.. adam sahne canavarı be! enerji atom bombası gibi adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar