Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Benim dişi kedim de kana benzer bir sıvı akışı var :( İnternette baktigima göre adet görülmesi pek görülmezmiş, cumaya sınavım olduğundan veterine anca h.sonuna gidebilirim. Sizce neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Kedin kaç yaşında öncelikle onu sorayım, bir de dışarı çıkıyor mu? Kedilerin adet kanaması görülmeyecek kadar az oluyor bildiğim kadarı ile, sen fark edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 daha küçük yani tam olarak bilmiyorum ama 8-9 ayliktir en fazla. 2-3 aydir benimle hiç dişarı çıkmadı. Ama az değil hani gelen kanımsı sıvı. Hep gelmiyor ama gelince de farkedilecek kadar geliyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kan olduğundan emin misin? kahverengi ve kokan bir sıvı ise iltihap/enfeksiyon anlamına gelebilir. dışarı çıkmış olma ihtimali varsa tecavüze ugramış olabilir diyecektim :( ama en kısa zamanda bir veterinere götür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kızışma dönemindeki sıvısı o normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Llama said: kızışma dönemindeki sıvısı o normal hayır dişi kedilerde sıvı falan gelmiyor her şey yerli yerindeyse.. bir problemi olabilir rahimde falan. Erkek kediler sperm atıyor kızgınlık döneminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ne kadar iğrençsiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Hmm kan olduğundan emin değilim ama kahverengi de diyebiliriz, hiç koklamadiğimdan kokuyor mu bilmiyorum gerçi. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sen yine de bir an önce götür. hatta çiftleştirmeyi düşünmüyorsan bir an önce de kısırlaştır çünkü benimki rahim kanseri oldu. geçenlerde konusunu açmıştım görmüşsündür belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Manve_13 said: Hmm kan olduğundan emin değilim ama kahverengi de diyebiliriz, hiç koklamadiğimdan kokuyor mu bilmiyorum gerçi. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Anüs den geliyorsa sıvı pseudomemranöz/kolit olma riski olabilir.Sıvının anüsden mi yoksa uterustanmı geliyor ona bak. Mutlaka Veteriner Hekim'e götür birde. Birde bu konuda sıkca "Veteriner" kelimesi kullanılıyor. Bu konuda çok hassasız. "Veteriner Hekim" kullanın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dikkatli bakarsan görülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 interperez said: Manve_13 said: Mutlaka Veteriner Hekim'e götür birde. Birde bu konuda sıkca "Veteriner" kelimesi kullanılıyor. Bu konuda çok hassasız. "Veteriner Hekim" kullanın lütfen asuhfhusdfhuasdhufasduhgasuhdgasduh sdhgahsudgsdhghasduhas offf offf abi bi insan bi universiteye girdi diye bole davranmak zorunda mi ya DISCI DEIL DIS HEKIMI VETERINER DEIL VETERINER HEKIMI ASCI DEIL GASTROLENTORPOLOJIKLOG hayir abi veteriner hekimi degil baytar baytara gotur bi hayvani baytara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 BonePART said: ASCI DEIL GASTROLENTORPOLOJIKLOG AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 BonePART said: interperez said: Manve_13 said: Mutlaka Veteriner Hekim'e götür birde. Birde bu konuda sıkca "Veteriner" kelimesi kullanılıyor. Bu konuda çok hassasız. "Veteriner Hekim" kullanın lütfen asuhfhusdfhuasdhufasduhgasuhdgasduh sdhgahsudgsdhghasduhas offf offf abi bi insan bi universiteye girdi diye bole davranmak zorunda mi ya DISCI DEIL DIS HEKIMI VETERINER DEIL VETERINER HEKIMI ASCI DEIL GASTROLENTORPOLOJIKLOG hayir abi veteriner hekimi degil baytara gotur bi hayvani baytara GERİ ZEKALI DEĞİL , ASPERGER SYNDROMES HUMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bana dişçi diyebilirsiniz ben de dişçi diyorum mesela daha kısa daha pratik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sen sus lan baytar eauheahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry said: bana dişçi diyebilirsiniz ben de dişçi diyorum mesela daha kısa daha pratik ^^ abi hakaret deil ki disci yada ne biliyim discilik diye ayri bi meslek yok mesela benim bildigim 2 senelik felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bakkalcı mesela ben bakkaldaki adama bakkalcı diyom. sanki bakkal pazarlıyo hissi veriyo ama değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Jahrein said: BonePART said: ASCI DEIL GASTROLENTORPOLOJIKLOG /summon vanille gelsin ya hansel tartisiriz kendisiyle epey tartistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 valla hiç rahatsız olmam bana da makinacı diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 makinacı desek şimdi belki karışabilir. bu tekstil olayında atölyelerde dikiş makinesini kullananlara deniyo mesela o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şöyle konuları görünce evcil hayvan alacağım varsa da hemen vazgeçiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar