Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi domuz gribi vardı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de her sene en az 2 defa grip olurum, üstüne bi de bu sene günde 3 gidiş 3 dönüş 6 defa toplu taşıma aracına biniyodum kesin domuz gribine yakalanırım ben ya diyodum, normal grip bile olmadan geçirdim kışı.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Medyanın gazı, yetersiz araştıran devlet, daha da zengin olan firmalar. Bundan sonra daha çok domuz gribi paniği olur alışmak lazım adamlar kolay parayı gördüler.

+1 ayrica keske kus gribi dalgasi gelse tekrar yau ilk ciktiginda cogunlukla tavuk doner den olusan bir menuye sahiptim butun yaz :D
Mesaj tarihi:
bize hitap eden hayvanlar seçmeliler bi dahasına. domuz ülkemiz insanına uzak. hindi de fazla infial yaratmaz. danalı tavuklu bi şeyler çıkarsalar karları %200 katlanır aslında. ya da eşek gribi falan çıksın da eşekler rahat etsin artık bu ülkede sdf.
Mesaj tarihi:
soulberry said:

bize hitap eden hayvanlar seçmeliler bi dahasına. domuz ülkemiz insanına uzak. hindi de fazla infial yaratmaz. danalı tavuklu bi şeyler çıkarsalar karları %200 katlanır aslında. ya da eşek gribi falan çıksın da eşekler rahat etsin artık bu ülkede sdf.

tamam işte. Domuz gribi diyorsun "bak domuzda grip varmış zaten boşuna haram değilmiş" der bizim millet, olduda bitti.
  • Yeni Oluştur...