ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ben de her sene en az 2 defa grip olurum, üstüne bi de bu sene günde 3 gidiş 3 dönüş 6 defa toplu taşıma aracına biniyodum kesin domuz gribine yakalanırım ben ya diyodum, normal grip bile olmadan geçirdim kışı.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Absolut said: Medyanın gazı, yetersiz araştıran devlet, daha da zengin olan firmalar. Bundan sonra daha çok domuz gribi paniği olur alışmak lazım adamlar kolay parayı gördüler. +1 ayrica keske kus gribi dalgasi gelse tekrar yau ilk ciktiginda cogunlukla tavuk doner den olusan bir menuye sahiptim butun yaz :D
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gündem değişti unutuldu hemen. ermeni yasa tasarısı geçti. manşet oldu 1 hafta olmadan düştü hemen gündemden. aman koy kıçına.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 domuzu gribi geçin de gençler, sen ben ölsem kaç gün haber yaparlar bırah yav
soulberry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bize hitap eden hayvanlar seçmeliler bi dahasına. domuz ülkemiz insanına uzak. hindi de fazla infial yaratmaz. danalı tavuklu bi şeyler çıkarsalar karları %200 katlanır aslında. ya da eşek gribi falan çıksın da eşekler rahat etsin artık bu ülkede sdf.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yada kondom satışları patlasın ^^
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kışları domuz gribi yazları kırım kongo, bu döngüde yaşıyoruz artık
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ilhan iremle birlikte bi adaya yerlesmisler. yanlarinda elvis, michael flan.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 soulberry said: bize hitap eden hayvanlar seçmeliler bi dahasına. domuz ülkemiz insanına uzak. hindi de fazla infial yaratmaz. danalı tavuklu bi şeyler çıkarsalar karları %200 katlanır aslında. ya da eşek gribi falan çıksın da eşekler rahat etsin artık bu ülkede sdf. tamam işte. Domuz gribi diyorsun "bak domuzda grip varmış zaten boşuna haram değilmiş" der bizim millet, olduda bitti.
Öne çıkan mesajlar