arar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 gelmeyi düşünüyosan bi daha düşün diycektim zaten.:)[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 çağrıbeye gelen varsa haberdar olalım :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sen sona mı geçtin çutulcu?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 olm özel okullar topiği bu ne cağrıbeyi yaw[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: eagle_dnz, 27 Temmuz 2004 15:20 tarihinde demiş ki: olm özel okullar topiği bu ne cağrıbeyi yaw özel okula gitmesinler diye gözlerinin içine sokuyoz işte :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: eagle_dnz, 27 Temmuz 2004 14:33 tarihinde demiş ki: bende diyorum mete ne zaman gelip hava atcak ayıpsın deniz :horace:[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Prawler, 27 Temmuz 2004 15:08 tarihinde demiş ki: sen sona mı geçtin çutulcu? 2'ye[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 Temmuz 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 740 puanla uskudar amerikana girersin biraz dusse robert bile olur tabi bu 2 yil onceydi:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: asinanyavuz, 27 Temmuz 2004 10:31 tarihinde demiş ki: Sonuç : 34023 KODLU OKULU ASİL KAZANDINIZ. ( FMV Işık Lisesi) yazık... çok yazık... iğrenç seneler seni bekliyo :) (ben ışık lisesindeyim ordan biliyorum... gelir bi elimi öpersin :P 11-fenA 133)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bu arada bu kadar terbiyesizlik etmiyim çok kral hocalar var çok iyi bir de müdürü var da gene de çok iğrenç bir okul yani... hıyar dolu hıyaaar herneyse...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 eaglednz kampüse iyi demişsin de sen Ayazağa ışık lisesini görmüşsündür... FMV ışık lisesi nişantaşındaki... kampüsü iyi diyosun da bahçemiz hapishane avlusundan ibaret :) Okulun terasında halı saha var hahaha[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 aha burdan yak hehehe http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=isik+lisesi[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 abi ben bu asinanyavuz u bekliodum yani adam topikler aciodu ya robert e burslu mu girsem gs ye mi gitsem karar veremiyorum fln die ahaha[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 he bu arada ozel okula vercek paran varsa italyan a git kral okul yani hem ucuz 5 milyar sonra italya da beles beles italyan vatandasi gibi uni okuosun her yaz yaz kampina goturuolar 1 aylik belese ve bir suru avantaj karilari da cabasi bi de 2 dilin olcak allah be firsatim olsa da ben gecsem[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 he yani ucuz dedigim ozel okullar arasinda ucuz :D yanlis anlasilmasin[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: -Melancholy-, 28 Temmuz 2004 18:42 tarihinde demiş ki: abi ben bu asinanyavuz u bekliodum yani adam topikler aciodu ya robert e burslu mu girsem gs ye mi gitsem karar veremiyorum fln die ahaha ehe yok ben GS hiç düşünmedim ama sınavlarım yaptığım sınavlardan çok kötü geçti de :) Ama aşkolsun yani :) RObert e mi gitsem de demedim robert hakkında bilgi istedim hedef seçebilir miyim diye... Ayrıca FMV Işık Lisesi'ne gelmeyi açıkçası hiç düşünmüyorum :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hah şöyle... adam ol[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 St. Georg'u birisi kazanirda giderse diye soyluyorum... Hepiniz cizeceksiniz nihahahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 abi avusturya lisesi eskiden çok zormuş şimdi gayet kolaymış eskiye göre... abim öyle diyo yani daha doğrusu okulun fizik hocası Toplack (isme bak lol) öyle diyomuş ben abimin yalancısıyım yani[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 zorluk dedigin hocaya bagli hehe zaten sirf dersler yuzunden ciziceksiniz demedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Oba yüzünden mi çizcekler hehahaha[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Size şöle bişey diim, Ben Üsküdar Amerikan Lisesinden bu sene mezun oldum ve geriye baktığımda okulun bana çok şey kattığını gördüm. Dili bırakiom akademik olarka eğitimi bırakiom, sosyal olarak çok şey kazandırdı. Genel kültür kazandırdı en küçük örnek olarak bi sinema dersi ile bi alfred hitchcock bi stanley kubrick tanıdım. sınıflarda al şunu ezberle yarın sınav var yerine , 10 dakikalık konuşmalarla , tartışarak ders işlemeyi gördüm. Projelerle cebelleşmeyi öğrendim. bilemiom anadolu lisesine gitseydim böle bişey görür müydüm..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 peki uskudar amerikan da okurken hayatin iyi miydi mutlu muydun? ben degilim, arkadaslarim da degil, hatta tanidigim kimse degil. ha mezun olduktan sonra birsuru avantaji var orasi dogru e zaten onun icin katlaniyoruz[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kalamış lisesine gelecekler dürtsün beni özel mesajlan:) 11 tmde bulurlar beni[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: -Melancholy-, 29 Temmuz 2004 21:45 tarihinde demiş ki: peki uskudar amerikan da okurken hayatin iyi miydi mutlu muydun? ben degilim, arkadaslarim da degil, hatta tanidigim kimse degil. ha mezun olduktan sonra birsuru avantaji var orasi dogru e zaten onun icin katlaniyoruz Katlanio musun? abi bence çok da güzel bir okuldu. Her okulun dersleri ağırdır. Ne ayaklarını serip bomboş mu geçirmek istiodun okulu. Tabiki sıktıkları zaman oluo falan hocalara uyuz olduun küfür ettiğin zaman oluo fakat arkadaşlık ortamı sosyal aktiviteler ve sana kazandırdığı şeylere bakınca onlar yanında hiç kalıyor.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar