Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Okullar Sınavı Sonuçları AÇIKLANDI!

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

olm özel okullar topiği bu ne cağrıbeyi yaw[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 27 Temmuz 2004 15:20 tarihinde demiş ki:
olm özel okullar topiği bu ne cağrıbeyi yaw

özel okula gitmesinler diye gözlerinin içine sokuyoz işte :horace:[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 27 Temmuz 2004 15:08 tarihinde demiş ki:
sen sona mı geçtin çutulcu?

2'ye[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 Temmuz 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

740 puanla uskudar amerikana girersin biraz dusse robert bile olur tabi bu 2 yil onceydi:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 27 Temmuz 2004 10:31 tarihinde demiş ki:
Sonuç : 34023 KODLU OKULU ASİL KAZANDINIZ. ( FMV Işık Lisesi)

yazık... çok yazık... iğrenç seneler seni bekliyo :) (ben ışık lisesindeyim ordan biliyorum... gelir bi elimi öpersin :P 11-fenA 133)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 28 Temmuz 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
abi ben bu asinanyavuz u bekliodum yani adam topikler aciodu ya robert e burslu mu girsem gs ye mi gitsem karar veremiyorum fln die
ahaha

ehe yok ben GS hiç düşünmedim ama sınavlarım yaptığım sınavlardan çok kötü geçti de :) Ama aşkolsun yani :) RObert e mi gitsem de demedim robert hakkında bilgi istedim hedef seçebilir miyim diye...

Ayrıca FMV Işık Lisesi'ne gelmeyi açıkçası hiç düşünmüyorum :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

Size şöle bişey diim, Ben Üsküdar Amerikan Lisesinden bu sene mezun oldum ve geriye baktığımda okulun bana çok şey kattığını gördüm. Dili bırakiom akademik olarka eğitimi bırakiom, sosyal olarak çok şey kazandırdı. Genel kültür kazandırdı en küçük örnek olarak bi sinema dersi ile bi alfred hitchcock bi stanley kubrick tanıdım. sınıflarda al şunu ezberle yarın sınav var yerine , 10 dakikalık konuşmalarla , tartışarak ders işlemeyi gördüm. Projelerle cebelleşmeyi öğrendim.

bilemiom anadolu lisesine gitseydim böle bişey görür müydüm..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 29 Temmuz 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
peki uskudar amerikan da okurken hayatin iyi miydi mutlu muydun? ben degilim, arkadaslarim da degil, hatta tanidigim kimse degil. ha mezun olduktan sonra birsuru avantaji var orasi dogru e zaten onun icin katlaniyoruz

Katlanio musun?

abi bence çok da güzel bir okuldu. Her okulun dersleri ağırdır. Ne ayaklarını serip bomboş mu geçirmek istiodun okulu. Tabiki sıktıkları zaman oluo falan hocalara uyuz olduun küfür ettiğin zaman oluo fakat arkadaşlık ortamı sosyal aktiviteler ve sana kazandırdığı şeylere bakınca onlar yanında hiç kalıyor.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...