Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şöle uzaktan bakınca sevgili olabilecek bi kız ve bi erkek düşün önce kız erkeğe gitsin ben ceren, bu da memelerim desin sonucu tahmin et bu sefer önce giden erkek olsun ben murtaza, bu da benim zamazingo desin sonucu tahmin et aradaki farkı hesapla sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ne oluyo bu sonuç farkı kızları abazanlıktan mı kurtarıyor abi olayı kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bilmiyorum ben de konudan koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Fistan said: şöle uzaktan bakınca sevgili olabilecek bi kız ve bi erkek düşün önce kız erkeğe gitsin ben ceren, bu da memelerim desin sonucu tahmin et bu sefer önce giden erkek olsun ben murtaza, bu da benim zamazingo desin sonucu tahmin et aradaki farkı hesapla sonrademesin kardeşim o zaman öyle , doğanızı saklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 balon said: copry said: geçen gün resmen aynı durumdaydım ben de arkadaşımla kız kıza oturuyoduk(forumdan değil=). sonra ben gittim çocuğun yanına ''arkadaşım seninle tanışmak istiyor rica etsem bir 5 dakka bizim masaya gelir misin?'' dedim o da tabi dedi geldi tanıştılar telefon numaralarını facelerini falan aldılar senin de tanımadın biri di mi çocuk? ben olsam gitmem mesela böyle. tanışmak isteyen zahmet olmazsa gelsin yani. hatta ben tam tersi ya durumun içine etmek, ya da aksiyon vermek için gelen kişiye "ben de senle tanışmak istiyorum" derdim. ben de çocuğu tanımıyorum evet ama kaybedecek bişeyim yok onları masada bırakıp inip dart oynadım yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Fistan said: bilmiyorum ben de konudan koptum abi dedim ben ebru bunlarda memelerim gecmesi bile fistani bitirdi cosmoya yazcam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gayipten_gelen_ses said: erkek abazan değildir her zaman ben değilim mesela ben romantik bir serseriyim niye ki hem romantik hem abaza olunamıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hiç çirkin memeli ebru görmedim de ondan oldu heralde ebru ve meme diyince dağıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry said: balon said: copry said: geçen gün resmen aynı durumdaydım ben de arkadaşımla kız kıza oturuyoduk(forumdan değil=). sonra ben gittim çocuğun yanına ''arkadaşım seninle tanışmak istiyor rica etsem bir 5 dakka bizim masaya gelir misin?'' dedim o da tabi dedi geldi tanıştılar telefon numaralarını facelerini falan aldılar senin de tanımadın biri di mi çocuk? ben olsam gitmem mesela böyle. tanışmak isteyen zahmet olmazsa gelsin yani. hatta ben tam tersi ya durumun içine etmek, ya da aksiyon vermek için gelen kişiye "ben de senle tanışmak istiyorum" derdim. ben de çocuğu tanımıyorum evet ama kaybedecek bişeyim yok onları masada bırakıp inip dart oynadım yani ^^ kazanabilirdin de yani yok seni suçlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bella said: arkadaşıma okuttum topiği şey dedi, arkadaşım: *ehuehu *resmen yalnz *insan kendine güveni geliyo *ama bunlar herlesi kendileri gibi abaza mı sanıyo *acaba AHAHAHAHHAHAHAHA yazik ya, cok safmis o, henuz erkekler hakkindaki aci gercegi ogrenmemis sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 @balon çocuğu beğenmedim ben zaten istesem kazanırdım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu kadar "tavsiyeye" ihtiyacı varsa kız zaten bariz çirkindir, özgüveni yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kendine güven güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Jahrein said: copry said: @balon çocuğu beğenmedim ben zaten istesem kazanırdım B)- VUUUUUUUUUUUUUUUUUU bana almanya'ya ara gaz verdirtme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fiziği düzgün bi kızın işi ne kolay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 eleman kızın babası yaşında sdfsdfgsdfg. amca desın. elinden tutup karşıya geçirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 oha 6 yaş var aralarında sadece, insafsızlık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aka benim adım yavuz ve 15 yaşında bir kıza vuruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kaede said: aka benim adım yavuz ve 15 yaşında bir kıza vuruldum wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi 6 yaş büyük bi fark değil saçmalamayın. çocuk 15 kız 9 diil ki alla alla bizim de kız arkadaşımla aramızda 7 yaş var nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kaede said: aka benim adım yavuz ve 15 yaşında bir kıza vuruldum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kiz kac yasinda? 7 yas fark warsa kural x/2 +7 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 24 - 31 uygun mu abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ben de istiyorum 6 yas ufak bi tane. Benim hatun da ister, sesini cikarmaz. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 NERDELAN GERÇEK AŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar