Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl tanışcam bella? bir yardım piliz.

Bella

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

şöle uzaktan bakınca sevgili olabilecek bi kız ve bi erkek düşün

önce kız erkeğe gitsin ben ceren, bu da memelerim desin
sonucu tahmin et

bu sefer önce giden erkek olsun
ben murtaza, bu da benim zamazingo desin
sonucu tahmin et

aradaki farkı hesapla sonra
demesin kardeşim o zaman öyle , doğanızı saklayın
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

copry said:

geçen gün resmen aynı durumdaydım ben de arkadaşımla kız kıza oturuyoduk(forumdan değil=). sonra ben gittim çocuğun yanına ''arkadaşım seninle tanışmak istiyor rica etsem bir 5 dakka bizim masaya gelir misin?'' dedim o da tabi dedi geldi tanıştılar telefon numaralarını facelerini falan aldılar

senin de tanımadın biri di mi çocuk?

ben olsam gitmem mesela böyle. tanışmak isteyen zahmet olmazsa gelsin yani. hatta ben tam tersi ya durumun içine etmek, ya da aksiyon vermek için gelen kişiye "ben de senle tanışmak istiyorum" derdim.

ben de çocuğu tanımıyorum evet ama kaybedecek bişeyim yok onları masada bırakıp inip dart oynadım yani ^^
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

balon said:

copry said:

geçen gün resmen aynı durumdaydım ben de arkadaşımla kız kıza oturuyoduk(forumdan değil=). sonra ben gittim çocuğun yanına ''arkadaşım seninle tanışmak istiyor rica etsem bir 5 dakka bizim masaya gelir misin?'' dedim o da tabi dedi geldi tanıştılar telefon numaralarını facelerini falan aldılar

senin de tanımadın biri di mi çocuk?

ben olsam gitmem mesela böyle. tanışmak isteyen zahmet olmazsa gelsin yani. hatta ben tam tersi ya durumun içine etmek, ya da aksiyon vermek için gelen kişiye "ben de senle tanışmak istiyorum" derdim.

ben de çocuğu tanımıyorum evet ama kaybedecek bişeyim yok onları masada bırakıp inip dart oynadım yani ^^

kazanabilirdin de yani yok seni suçlamadım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...