Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 şimdi bir kız arkadaşım birinden hoşlanıyor. dakikada 89 kere bana nasıl tanışcam diye soruyor.valla süper yaratıcı bi insan değilim bu konularda, tatmin edici cevaplar veremiyorum, durumda karışık biraz. önemli olan tanışmak,tanıştıktan sonra kendine güveniyo kız çünkü hem güzel hem de eğlenceli komik bi kızdır.şansı yüksek bence. aralarında 6yaş fark var. çocuk 82, kız 88li. çocuk biraz ünlü.ama allahtan zengin değil. ama çirkin. kız ünsüz. ama güzel. çocuğun takıldğı yerleri biliyoruz.devamlı karşılaşıyoruz. mesela çocuk barda tek başına oturuyor.gidip ne desin sdfg bi fikir verin. az troll çok fikir piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 merhaba güzel bayan size bir içki ısmarlayabilirmiyim desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tanışmak isteyen bağyan ama düzgün okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi kız sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çocuğun ünü ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 naber lan desin kız olduğu için gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 "Golden Virginia" said: abi kız sonuçtaWin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Abi ama şeymiş ya. Kızmış Olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çocuğa yazmak dışında her şeyi yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ha bide kız güzel oğlan çirkin foto koy bari, oğlan neyiyle ünlü bide ne kadar çok bilgi o kadar çok yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Evimde musluk su akıtıyo gelip tamir eder misin diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Xaenin said: Abi ama şeymiş ya. Kızmış Olmaz o. kadın arkadaşım mı deseydim? eğer o anlamda demediysen arkadaşım tanışmak istiyor diye itici olur anlamında mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ona küçük süprizler yapsın yazalım da tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çıkarıp vursun masaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bence kızın hiç şansı yok tanısmayı bilmiyor ? bosuna fikir vermeyin erkek kullanır o salak kızı yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lol kizmis, tek yapmasi gereken yanina gidip FILLER VE DEVELER COK FARKLI diyip gelecek herhangi bir tepkiye de BZZZZT demesi yetecektir. tabi daha normal olaraktan herifin yanina gidip merhabalar tanismak istiyorum sizinle demesi de yeterli olacaktir, ama arkadasin tahminen hem tanismak istiyor hem de agirdan satip cocugu pesinden suruklemek istiyordur veya cocugun ona gelip tanismasini saglamasini istiyordur, o konuda da yardimci olamayacagim. cocuk meshurmus ayrica, sanatciysa sanatindan bahsetsin, degilse de gazeteye cikan haberlerinden. kiz sonucta, isi daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 salak değil muhtemelen senden zekidir, düzgün konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hiç fikir vermiyosun fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 gidip tekme atsın çocuğa bence. anaokulu kızının hoşlandığı velede belli etme taktiğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aha basladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: salak değil muhtemelen senden zekidir, düzgün konuş. HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bak iste gene "bir arkadasumun basina geldi yardum plx" topaki. Arkadasim biliyoz senin basina geldi, yeme bizi agagirl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Azmodai said: cocuk meshurmus ayrica, sanatciysa sanatindan bahsetsin, degilse de gazeteye cikan haberlerinden. kiz sonucta, isi daha kolay. işte hayran muhabbetinden tanışmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 göğsünü gere gere gitsin ben senden hoşlanıyorum beyfendi diyiversin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar