Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Erdoğan'a Dolmabahçe Sarayı içerisinde yeni bir makam odası tahsis edildi. AK Partili üyelerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nın sergi salonu bölümünde makam odası verilmesi önerisine CHP ve MHP karşı çıktı. Ancak oy çokluğuyla odanın Başbakan Erdoğan’a tahsisine karar verildi. Meclis Başkanlık Divanı, bir süre önce Dolmabahçe Sarayı'nın Muaviye Köşkü'nde de başka bir odanın Başbakanlığın kullanımına sunulmasına karar vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 y a s a k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yüzsüz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 millet buna padişah dedikçe gaza geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 arkadaşlar yasak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben başa gelince kendime yeni bir saray yaptırmayı planlıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bende pide sarayı yaptıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 beyfendi bugun 15 30 civarinda okulun onunden gecicek diye karsidan karsiya bile gecemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Kimi liderler vardir, kendini halktan biri gibi gorur, kirmizi isikta bile durur, insanlara yol verir v.s. Kimi liderler vardir, halkin kendisini en tepelerde gormek istedigini falan sanir, zaten bir gecmisten gelen doyumsuzlugu oldugu icin boyle gorgusuzce saraylarda yasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Adam koskoca Turkide Cumhuriyeti padisahi . Sarayda bi odasi war cok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben karsi degilim trafigi kisa sureli kapatmalarina 2-3 dk sonucta ulke yonetiyosun bi yerde trafikte zaman kaybetmek istememesi dogal da neden helikopter kullanmiyolar onu anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 en azından bi postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 geç kalınmış bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Kapanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar