NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Adı Yeter Ultima Online[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bivrip ben yardım etmek isterim.Konuşalım bi ara[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Bivrip, 28 Temmuz 2004 01:40 tarihinde demiş ki: ya yok uo olmucak artık oyunun adı :) Bivrip yazından anladigim kadariyla tum herseyiyle tamamen UO yu kendi icinde bitirip farklı bir oyun yapmayı hedefliyorsun yanlıs mı anladim?[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Her ne kadar rp suncusu da olsa orjinallikten çıkmak pek bana mantıklıca gelmiyor. Orjinalliği kaybetmeden oyun içerisinden yeni fikirleri hayata geçirmeye çalışırsın hem çok daha kolay olur hemde gerçekten bazı şeyleri oraya koymuş bir sunucu yaratbilirsin. Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 onu da yapıorum ya 2 server hazırlıom bu 3. olcak ama yane annattıımda zaten görceksiniz yane orjinalliği bozmak zorunda olduğumu :)[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Umarım istediğini yaparsın.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 28 Temmuz 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 inşallah[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yok mu arkadaşlar çalışmak isteyen[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: BlazeS, 28 Temmuz 2004 11:30 tarihinde demiş ki: Her ne kadar rp suncusu da olsa orjinallikten çıkmak pek bana mantıklıca gelmiyor. Orjinalliği kaybetmeden oyun içerisinden yeni fikirleri hayata geçirmeye çalışırsın hem çok daha kolay olur hemde gerçekten bazı şeyleri oraya koymuş bir sunucu yaratbilirsin. Saygılarımla... Zaten oyunu tamamiyle degistirip UO dan bagimsiz yeni bir oyun ortaya cikarirsa başı EA ile derde girer.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 paralı olmadığı sürece sorun yok...[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar