b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 evet arkadaşlar yeni bir serverın hem de emin olun çok çok ama çok farklı bi server için verdata işlerinden ve map yapımından çok ama çok iyi annıyan kişiler arıorum bu kişilerin grafiker olmaları tercihimdir çünkü bu kişiler hazır verdatalardan kullanmıycak daha doorusu onnar işimize yaramıycak çok deişik olcak server başvurularınızı bekliyorum[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 En temizi kendi verdatanı yapman yoksa işin içinden çıkmak çok zor oluyor. Tavsiyem Mul editörlerini kullanarak import/export özellikleriyle bloklar halinde eklemen sonrada RunUO ya bunları item scripti olarak göstermen[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yaa sıfırdan çizilcek zırhlar flm şimdilik çok bilgi veremiorum üzgünüm :([signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Yok tabiki 0dan çizmeyeceksin :) İnternette birsürü gump ve art dosyası var onlara bak[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bence verdata sonuna kadar gereksiz orjinal hali hepsine 10 basar diyebilirim mesela orjinal paperdoll renklerini değiştirebilirsen mesela o zaman güzel olabilir bence gorunum deği$timi zevk azalıor :([signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 abi yok 0 dan olcak proje için yaa ciddi grafiker arıoruz olm gönüllü[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Kimsenin o kadar uğraşacağını sanmıyorum tek tek sıfırdan yapmakla... Ben mesela Krynn Online için şu an orc elf tarzı ırkların gumplarını yapıyorum. Onlar bile çok uğraştırıyor kaldıkı tüm verdata. Ömür törpüsü :) [signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 27 Temmuz 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Aman verdata'nın boyutunu 20mbden fazla çıkarmayın client açılmıyor :P herneyse. proje hakkında bilgi verirseniz yardımcı olurum. vERY, AvatarPatch, Michelangelo kullanabiliyorum. Fakat 0'dan çizme fikri ters geldi. Kimse bunu yapmaz, saç baş yolmaz ;)[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 tek kişi değil bi takım toplamak istiyoruz proje hakkında geniş bilgi veremiyorum serverın sahibi bir tek ben değilim ama şunu söliim bugüne kadar dünyada hiç yapılmamış bişi olcak[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 :) işallah[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yani abi ciddi bişi emin olun azcık bilgi veriim ultima dünyası çok deişio.. yeter bu kdr :)[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yavaş dğeiştir sen uo dünyasını. uo bitiyor sen ne yapıyorsun hoho....[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Uo bitmez aeris[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hehe tabi. biter.........................[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 çalışmak isteyen yok mu?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ADAM BULAMAYACAK OLMAN NE KÖTÜ! ÇATLA PATLAAA[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 işte senin gibi adamlar yüzünden türkiye'de böyle şeyler yapılamıyor.Adamlar yurt dışında neler yapıyor nası serverlar geliştiriyorlar.Biz senin gibiler yüzünden hiç bir şey yapamıoruz.Siz bence yakışmıosunuz bu siteye ama bana düşmez onun kararını vermek.Biraz akıllan da öyle gel[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 dostum burası türkiye. sen hiç verdata yapabilen bir adam gördünmü? o yüzden bulman zor. bu siteyi hakediyormuyum? evet ediyorum.[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 İnşallah iyi bişey olur ama 1 2 seneyi bulacka galiba[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 uzun sürecekdir ama ben göze aldım seninle daha fazla uraşamam sen seviyeni belli ettin zaten..[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Çizmek o kadarda zor değil bu kadar abartmaya ne gerek var alala sadece zaman ister.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Biraz grafik bilgisi isterki bu ulkede bunu yapabilecek oldukca iyi tonla grafiker var ha yaparlarmı onlara kalmıs ben sahsen yapmam.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yani bilemiorum artık katılmak isteyen olursa süper şeyler yapçaz ama...[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 "ben kadını saf haliyle severim aynı uo gibi." :) çok kasmana gerek yok yane.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ya yok uo olmucak artık oyunun adı :)[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar