Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi bir server projesi için Verdata...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar yeni bir serverın hem de emin olun çok çok ama çok farklı bi server için verdata işlerinden ve map yapımından çok ama çok iyi annıyan kişiler arıorum bu kişilerin grafiker olmaları tercihimdir çünkü bu kişiler hazır verdatalardan kullanmıycak daha doorusu onnar işimize yaramıycak çok deişik olcak server başvurularınızı bekliyorum[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Mesaj tarihi:
En temizi kendi verdatanı yapman yoksa işin içinden çıkmak çok zor oluyor. Tavsiyem Mul editörlerini kullanarak import/export özellikleriyle bloklar halinde eklemen sonrada RunUO ya bunları item scripti olarak göstermen[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...
Mesaj tarihi:
Yok tabiki 0dan çizmeyeceksin :) İnternette birsürü gump ve art dosyası var onlara bak[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...
Mesaj tarihi:
Bence verdata sonuna kadar gereksiz orjinal hali hepsine 10 basar diyebilirim mesela orjinal paperdoll renklerini değiştirebilirsen mesela o zaman güzel olabilir bence gorunum deği$timi zevk azalıor :([signature][hline]Fredy........
Mesaj tarihi:
Kimsenin o kadar uğraşacağını sanmıyorum tek tek sıfırdan yapmakla... Ben mesela Krynn Online için şu an orc elf tarzı ırkların gumplarını yapıyorum. Onlar bile çok uğraştırıyor kaldıkı tüm verdata. Ömür törpüsü :)
[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 27 Temmuz 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aman verdata'nın boyutunu 20mbden fazla çıkarmayın client açılmıyor :P
herneyse.
proje hakkında bilgi verirseniz yardımcı olurum.
vERY, AvatarPatch, Michelangelo kullanabiliyorum.
Fakat 0'dan çizme fikri ters geldi.
Kimse bunu yapmaz, saç baş yolmaz ;)[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand
Forever, amen
'cause I am what I am what I am what I am, hey
Forgive me, baby
Mesaj tarihi:
tek kişi değil bi takım toplamak istiyoruz
proje hakkında geniş bilgi veremiyorum serverın sahibi bir tek ben değilim
ama şunu söliim bugüne kadar dünyada hiç yapılmamış bişi olcak[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Mesaj tarihi:
yavaş dğeiştir sen uo dünyasını.
uo bitiyor sen ne yapıyorsun hoho....[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand
Forever, amen
Forgive me, baby
Mesaj tarihi:
hehe tabi.
biter.........................[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand
Forever, amen
Forgive me, baby
Mesaj tarihi:
ADAM BULAMAYACAK OLMAN NE KÖTÜ!
ÇATLA PATLAAA[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand
Forever, amen
Forgive me, baby
Mesaj tarihi:
işte senin gibi adamlar yüzünden türkiye'de böyle şeyler yapılamıyor.Adamlar yurt dışında neler yapıyor nası serverlar geliştiriyorlar.Biz senin gibiler yüzünden hiç bir şey yapamıoruz.Siz bence yakışmıosunuz bu siteye ama bana düşmez onun kararını vermek.Biraz akıllan da öyle gel[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Mesaj tarihi:
dostum burası türkiye.
sen hiç verdata yapabilen bir adam gördünmü?
o yüzden bulman zor.
bu siteyi hakediyormuyum? evet ediyorum.[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand
Forever, amen
Forgive me, baby
Mesaj tarihi:
Biraz grafik bilgisi isterki bu ulkede bunu yapabilecek oldukca iyi tonla grafiker var ha yaparlarmı onlara kalmıs ben sahsen yapmam.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

• Yeni Oluştur...