Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi bir server projesi için Verdata...

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar yeni bir serverın hem de emin olun çok çok ama çok farklı bi server için verdata işlerinden ve map yapımından çok ama çok iyi annıyan kişiler arıorum bu kişilerin grafiker olmaları tercihimdir çünkü bu kişiler hazır verdatalardan kullanmıycak daha doorusu onnar işimize yaramıycak çok deişik olcak server başvurularınızı bekliyorum[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

En temizi kendi verdatanı yapman yoksa işin içinden çıkmak çok zor oluyor. Tavsiyem Mul editörlerini kullanarak import/export özellikleriyle bloklar halinde eklemen sonrada RunUO ya bunları item scripti olarak göstermen[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...
Sosyal ağlarda paylaş

Kimsenin o kadar uğraşacağını sanmıyorum tek tek sıfırdan yapmakla... Ben mesela Krynn Online için şu an orc elf tarzı ırkların gumplarını yapıyorum. Onlar bile çok uğraştırıyor kaldıkı tüm verdata. Ömür törpüsü :)
[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 27 Temmuz 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aman verdata'nın boyutunu 20mbden fazla çıkarmayın client açılmıyor :P
herneyse.
proje hakkında bilgi verirseniz yardımcı olurum.
vERY, AvatarPatch, Michelangelo kullanabiliyorum.
Fakat 0'dan çizme fikri ters geldi.
Kimse bunu yapmaz, saç baş yolmaz ;)[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand
Forever, amen
'cause I am what I am what I am what I am, hey
Forgive me, baby
Sosyal ağlarda paylaş

işte senin gibi adamlar yüzünden türkiye'de böyle şeyler yapılamıyor.Adamlar yurt dışında neler yapıyor nası serverlar geliştiriyorlar.Biz senin gibiler yüzünden hiç bir şey yapamıoruz.Siz bence yakışmıosunuz bu siteye ama bana düşmez onun kararını vermek.Biraz akıllan da öyle gel[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...