Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft II Replay/VOD/Stream

huun

Öne çıkan mesajlar

ben dimagayla olan maçını izlerken uyuyakalmışım. eziyodu, ama bitirmiyodu, onun üste de scoutları olmasına rağmen, yemek fln yiyodu oynarken ztn, orduyu görüyodu 2 ht drop yapıp feedbackle infestor kesiyodu, mineral linelara storm atıyodu. ondan önceki maçta terranla oynarken bi yandan ana orduyla saldırırken, bi yandan drop yapıyodu, bi yandan da başka üsüne gidip phoneixlerle scv kesiyodu aynı anda. belki kas maçı odur
Sosyal ağlarda paylaş

2 saatten fazladır Sage y izliyorum hiç bir tosu bu kadr izlememiştim Adam thorzianı devirdi arkasından elfi'yi tokatladı arkasından da nercio'yu allak bullak etti lol diyip çıktı nercio. daha yenilmedi şu saate kadar bu adam çok pis parlayacak buraya yazıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ilk izlediğimde öyle hissetim de, yenildiği maçlara bakınca; oynadığı oyun tutmayınca çıkıyor, veya ordan itibaren toparlayamıyor gibi geldi. yani mc gibi her dakka her şeyi yapabilecek bi toss değil belki. ama hep zevk veriyo izlerken, iyi oyuncu, hız, zeka konusunda gayet yeterli. bi de ladderla, turnuva maçları farklı olabiiyo
Sosyal ağlarda paylaş

yok bugün thorzian ile maçında 2 kere geri düşüp oyunu çevirdi nercio ilk oyunda yenildi ikincisinde 6p yaptı çok güzel çıkardı ama sonu az bir fark ile yenildi belkide terran gibi ğrasif oynaması bana hoş geldi ama eminim iyi oyunlarını göreceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...