Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dial-up ve UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun üzerinde oynamalar,options ayarları ile bir zamanlar CS bile oynuyordum dial up ile.Size sorum şu oyunu hızlandırmak amacıyla ne gibi ayarlar yapabiliriz?fikirlerinizi bekliyorum?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben bi zamanlar dial up ile evden bağlanıyordum bazen bağlantıda sorun oluyor çok zorlanıyordum fakat çoğu zamanda lagsız oynayabiliyordum ama faturalar berbat geliyordu :-P
Mesaj tarihi:
Bulundugun bölgede ADSL veya Kablonet hizmeti varmı önce bir arastır 2 side varsa öncellikle adsl al ( daha ucuz oldugundan ) obur turlu arkadasinda dedigi gibi telefon faturalari canını cok yakacaktır.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
yaa ben size ayarlarla ilgili bir soru sordum yni böyle birşey var mı lag önlemek içn bir ayar yani sorunsuz oynamak içn bir ayar var mı onu sordum.
yoksa bende biliyorum adsl yada kablo almayı ancak seneye öss var ztn kaldırıcam 1 ay sonra bilgisayarı.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Oyun daha çok Upload a bakıyor bu yuzden 56k ile baglansan bile max 3kb upload olacagından cok kalabalık ortamlarda yine lag a gireceksin. Sonuc olarak baglantin yukselmedikce lag in gecmesini pek umut etme.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

• Yeni Oluştur...