Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Oyun üzerinde oynamalar,options ayarları ile bir zamanlar CS bile oynuyordum dial up ile.Size sorum şu oyunu hızlandırmak amacıyla ne gibi ayarlar yapabiliriz?fikirlerinizi bekliyorum?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 koş koş koş çabuk git sabit internet al ben dialupla 2 milyardan fazla verdim şu oyuna 4 ay içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben bi zamanlar dial up ile evden bağlanıyordum bazen bağlantıda sorun oluyor çok zorlanıyordum fakat çoğu zamanda lagsız oynayabiliyordum ama faturalar berbat geliyordu :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bulundugun bölgede ADSL veya Kablonet hizmeti varmı önce bir arastır 2 side varsa öncellikle adsl al ( daha ucuz oldugundan ) obur turlu arkadasinda dedigi gibi telefon faturalari canını cok yakacaktır.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Adsl ba$vurduktan 2 ay sonra ance gelirler ama.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yaa ben size ayarlarla ilgili bir soru sordum yni böyle birşey var mı lag önlemek içn bir ayar yani sorunsuz oynamak içn bir ayar var mı onu sordum. yoksa bende biliyorum adsl yada kablo almayı ancak seneye öss var ztn kaldırıcam 1 ay sonra bilgisayarı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Oyun daha çok Upload a bakıyor bu yuzden 56k ile baglansan bile max 3kb upload olacagından cok kalabalık ortamlarda yine lag a gireceksin. Sonuc olarak baglantin yukselmedikce lag in gecmesini pek umut etme.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hmm anladım haklısın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar