gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ne alaka ulan kızda çocuktan hoşlanıyormuş ilk başta işte, gönül işi bu beygir mi yarıştırıyorsunuz yok ilk gören kapar bilmemne diye
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Çocuğun kıza, karşı herhangi bir şey hissettiğini bilseydim, yakınlaşmazdım kızla. Ama ben yakınlaştıktan sonra, çocugun hareketleride değiştiyse yapacak bir şeyim var mı ki? Kızda benden hoşlanırken.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 anladığım bunların arasında zaten bişiler varmış kız da takır takır seni kullanmış. geçmiş olsun.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi çocuğu ne yapacaksın gay misin git kıza yaz
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 olan olmus zaten bence ikisinide bırak yenisini bul
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: abi benim anladıgım kadarıyla yavşak sıfatını haketmişsin gibime geldi. bence. kan çıkar
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 DeBuffAndHeal said: Kızda benden hoşlanırken. noldu kız cocuga gitmiş senden hoslanırken? demek ki ondan hoslaniyormus
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Hayatına bak diyosun yani :)
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 karkaterli adam derdi varsa alır arkadaşını konuşur karşısına. Karşındakine insan gibi davran önce sonra insan gibi karşılık bekle. Kavga işine bir şey söyleyemeyeceğim onun için durumu ayrıntısıyla bilmek gerek ama anlattıklarına gören o çocuğun yaptığına (td)
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bir kız silkeleyecem diye türlü atraksiyonlara girip arkadaşlarını kaybetme. değmez.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben okumadım muhabbeti ama arkadaş denen biri bir kız için arkasından yavşak diyebiliyorsa bir kızı silkelemek için satılır
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bana koyan da o zaten abi, önce başkasına diyor, sonra kıza diyor. İkiside gelip bana böyle böyle filan dedi diyor. Ben onu satmayımda napayım?
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi bu gibi olaylarda sonuca varmak cok basit. sana yavsak diyen arkadasın artık yok. benden hoslanıyor dedigin kız artık yok kız artık o cocugun yanında. sonuc= ? kaybetmişsin.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Pek okumadım ama yüzüne söylemiyorsa bu tip şeyleri, arkadandan söylüyorsa arkadaş olmayı düşünmüyordur o çocuk.. Da 2 arkadaş arasındaki hatun işi çok rezil bi iş, mümkün olduğu kadar uzak durulmalı sonu hep kötü biter şekil 1A Hergün görüşmek zorunda deilsen kendi yoluna devam et, öyle bi zorunluluğun varsa saygı/tahammül çerçevesine taşımaya çalış 3lü ilişkinizi.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oha durum böyleyse çok fena fail olmuş o zaman
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: abi bu gibi olaylarda sonuca varmak cok basit. sana yavsak diyen arkadasın artık yok. benden hoslanıyor dedigin kız artık yok kız artık o cocugun yanında. sonuc= ? kaybetmişsin.yada onlar debuffı kaybetti ?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kız seni açıkca kullanmış,alet olmuşsun.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 said: yada onlar debuffı kaybetti ? beni kovamazsın çünkü ben istifa ediyorum! gibi bişey durumunda
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Beck'in Loser şarkısı bana gelsin o zaman.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 üzülme ya. bir kızla ilgileniyorsan cok fazla kendini kaybetme yeter
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: said: yada onlar debuffı kaybetti ? beni kovamazsın çünkü ben istifa ediyorum! gibi bişey durumundaya gerçekten kız onu kullanmışsa (ki bence değil , sadece kızın duyguları sonradan değişti diğer elemanın hislerini iyice açık etmesiyle) ve adam da arkadan konuşan bir tipse cehennem olsun gitsinler debuff pek birşey kaybetmez
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kızın beni kullanmış olacağını düşünmemiştim hiç. O tip bi kız değildi ama şimdi anlıyorum yavaş yavaş.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: kıza hemen aklın gitmis alalım arkadaşı.
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 adam oynamış senle. bi paçavra gibi kullanmış seni
Öne çıkan mesajlar