gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ne alaka ulan kızda çocuktan hoşlanıyormuş ilk başta işte, gönül işi bu beygir mi yarıştırıyorsunuz yok ilk gören kapar bilmemne diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Çocuğun kıza, karşı herhangi bir şey hissettiğini bilseydim, yakınlaşmazdım kızla. Ama ben yakınlaştıktan sonra, çocugun hareketleride değiştiyse yapacak bir şeyim var mı ki? Kızda benden hoşlanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 anladığım bunların arasında zaten bişiler varmış kız da takır takır seni kullanmış. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi çocuğu ne yapacaksın gay misin git kıza yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 olan olmus zaten bence ikisinide bırak yenisini bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: abi benim anladıgım kadarıyla yavşak sıfatını haketmişsin gibime geldi. bence. kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 DeBuffAndHeal said: Kızda benden hoşlanırken. noldu kız cocuga gitmiş senden hoslanırken? demek ki ondan hoslaniyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Hayatına bak diyosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 karkaterli adam derdi varsa alır arkadaşını konuşur karşısına. Karşındakine insan gibi davran önce sonra insan gibi karşılık bekle. Kavga işine bir şey söyleyemeyeceğim onun için durumu ayrıntısıyla bilmek gerek ama anlattıklarına gören o çocuğun yaptığına (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bir kız silkeleyecem diye türlü atraksiyonlara girip arkadaşlarını kaybetme. değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben okumadım muhabbeti ama arkadaş denen biri bir kız için arkasından yavşak diyebiliyorsa bir kızı silkelemek için satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bana koyan da o zaten abi, önce başkasına diyor, sonra kıza diyor. İkiside gelip bana böyle böyle filan dedi diyor. Ben onu satmayımda napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi bu gibi olaylarda sonuca varmak cok basit. sana yavsak diyen arkadasın artık yok. benden hoslanıyor dedigin kız artık yok kız artık o cocugun yanında. sonuc= ? kaybetmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Pek okumadım ama yüzüne söylemiyorsa bu tip şeyleri, arkadandan söylüyorsa arkadaş olmayı düşünmüyordur o çocuk.. Da 2 arkadaş arasındaki hatun işi çok rezil bi iş, mümkün olduğu kadar uzak durulmalı sonu hep kötü biter şekil 1A Hergün görüşmek zorunda deilsen kendi yoluna devam et, öyle bi zorunluluğun varsa saygı/tahammül çerçevesine taşımaya çalış 3lü ilişkinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oha durum böyleyse çok fena fail olmuş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: abi bu gibi olaylarda sonuca varmak cok basit. sana yavsak diyen arkadasın artık yok. benden hoslanıyor dedigin kız artık yok kız artık o cocugun yanında. sonuc= ? kaybetmişsin.yada onlar debuffı kaybetti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kız seni açıkca kullanmış,alet olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 said: yada onlar debuffı kaybetti ? beni kovamazsın çünkü ben istifa ediyorum! gibi bişey durumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Beck'in Loser şarkısı bana gelsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 üzülme ya. bir kızla ilgileniyorsan cok fazla kendini kaybetme yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kıza hemen aklın gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: said: yada onlar debuffı kaybetti ? beni kovamazsın çünkü ben istifa ediyorum! gibi bişey durumundaya gerçekten kız onu kullanmışsa (ki bence değil , sadece kızın duyguları sonradan değişti diğer elemanın hislerini iyice açık etmesiyle) ve adam da arkadan konuşan bir tipse cehennem olsun gitsinler debuff pek birşey kaybetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kızın beni kullanmış olacağını düşünmemiştim hiç. O tip bi kız değildi ama şimdi anlıyorum yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: kıza hemen aklın gitmis alalım arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 adam oynamış senle. bi paçavra gibi kullanmış seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar