Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sitenin bi kosesine atari salonu

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bir musterinin istedigi konsept bu. Bilinen eski atari oyunlarini siteye koymak istiyorlar ve ayni zamanda kullanicilarin skorlarini tutabilmek istiyorlar. Oyunlar flash olacak tabiki.

Bu konuda yol gosterebilecek kimse var midir acep ?

Abarti olmamak kaydiyla lisans ucreti falan da odeyebilirler. Oyle kacak gocek olmasina gerek yok isin.
Sosyal ağlarda paylaş

Flash haricindeki kisimlari oyle de flash kisminden hic anlamiyorum isin. Hani mantigi nedir nasil isler bilirim, hatta teorik olarak actionscript de bilirim de o kadar. Oturup girisebilecegim bir is degil yani su haliyle =)
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

http://www.easyretro.com/en/play/308/snow_bros_-_nick_&_tom.html

boyle bisi galiba..

100-200 kadar oyunu yap, adamlar ne kadar oduyosa 2 katini verecek insanlar biliyorum, cok zor is :) kendinde tutabilirsiz zaten 500 bin dolar valuasyondan yatirimda bulunur.

500 degil 100bin dolar versinler oturup tek tek yazarim onlari =P
Sosyal ağlarda paylaş

verme degil valuasyon dedim.

abi cok kisi denedi onu mumkun degil galiba, bi cok firma halen deniyo, cok basit oyunlari yaptilar sadece, yapilmiyor, milyon dolarlik firmalar var o ise yatirim yapan, o yuzden dedim.

sirf reklam gelirlerin 1-2 sene sonra ayda 15-20 bin dolar olur oyle bi sitede 200 oyunlu (tabii 30-40 tanesi en azindan bilnen oyun olmali metal slig gibi vs)

dandik falsh oyun sitesinden 15 bin kazaniyo millet bundan sirf reklamal 20 bin kazanirsin,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...