Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Azmo abimden çalıntı oldu biraz ama =) Zamanında baggio sağolsun bi bilgisayar toplamıştım ama şimdi ikincisini almam icap etti. Donanımsal özürlü olduğum için ve teknoloji her geçen gün geliştiği için sizlere soruyorum ? 2.000 - 2.500 TL arası (monitör dahil değil yanlız sadece kasa) için önerilerinizi bekliyorum efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bi ekran kartı al kesin. o olmadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ekran kartını takabilmek için anakartta alman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kasa da alırsan tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ah şu mortal nelere kadir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 2 tane ekran kartı olsun bari o kadar para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dell XPS kasasi alabiliyosun o paraya ki gayete makul oluyor fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Geyiğinizi gidin Garbage'da yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi ben sana benim sistemi aynen yazayım. bende pek çakmıyorumda aldığımızda duvara yazdık ne aldığımızı aynen copy paste yapıyorum şu anda; Core2Quad Q9650 3Ghz işlemci 4GB OCZ Ram - DDR3 Asus Striker 2 Extreme Mainboard 2x 250gb Sata Samsung HDD 2x 160gb Sata Samsung HDD, bunlar raid'li çalışıyor. EVGA SC 9800 GTX ekran kartı HP 1000 Watt PSU şu sistem 2 sene kadar önce 3k lira kadar tutmuştu. şu anda senin fiyat aralığına uygun düşeceğini tahmin ediyorum. Performans olarak gayet memnunum. şu ana kadar full detay oynayamadığım oyun olmadı. Birtek Crysis'te 1280*1024 çözünürlükte 2x AA'nın üstüne çıkınca saçmalamaya başlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 - i7 960 işlemci - HD 5800 serisi ekran kartı - 3x2 GB DDR3 1600Mhz RAM - 2x1 TB HDD - Bunları kaldırabilecek sağlam bir anakart - Bunları koruyabilecek sağlam bir kasa ve PSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sağolun tşk ederim. - Bunları kaldırabilecek sağlam bir anakart - Bunları koruyabilecek sağlam bir kasa ve PSU Şunlarada bi marka neyin sölerseniz sevinirim =) Xenocide bakıyrum şimdik ne kadar tutuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Sen Pluto değilsinki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Pluton olcaktı oda eksik yazılmış bitane ne var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tek tek marka model bilgisine çok sahip değilim. Ancak belki senin de muhtemelen biliyor olduğun şöyle genel bilgisayar alırken dikkat edilmesi gerekenler gibi bişeyler söyleyebilirim. Bunları hangi marka modelin sağladığını belki diğer arkadaşlar biliyorlardır. Soğutmaya dikkat et. Ekran kartlarının kendi soğutmaları her zaman yetersizdir, çok fazla ısınırlar. Anakartı da ısıtırlar. Dolayısıyla kasa komple ısınır. HDDler de markalarına bağlı olarak ısınabilmekteler. WD 250GB HDD 40-45 dereceleri görürken, Samsung 1TB HDD 30derecen yukarı çıkmıyor. Bu yüzden HDDde Samsung önerebilirim. İşlemci soğutması konusunda bir şey söylemiyorum, zira zamane işlemcilerinde gelen stok fanlarının çok sıkıntı yaratmadıklarını duymaktayım. Sadece gürültüden rahatsız olursan iyi bir işlemci fanı sonradan alabilirsin. Yani soğutma konusunda özet olarak; iyi soğutmalı bir kasa almaya bak, mümkünse ek olarak bir iki sesiz kasa fanı da al uygun yerlere ekle. Güç kaynağına dikkat et. 1000W olsun diye düşük markalardan almak yerine, 700-800W kaliteli güç kaynağına yönelmeye dikkat et. Zira voltaj değişikliklerine ne kadar dirençli olduğu, 12V-5V-3V değerlerinde ne kadar kararlı davrandığı, 1000W olmasından çok çok daha önemli bence. Pahalı donanımını tehlikeye atma. i7 işlemci alacaksan, 3 kanal bellek desteği gibi bir zımbırtısı var. Yani 2xA GB yerine 3xA GB bellek kullanırsan daha güzel olur(muş). Bellek bus hızların 1600Mhz kesin olsun. 1333 felan olmasın. Anakartın da overclock'suz 1600'ü desteklesin. Belki günümüzde ikisi arasındaki performans farkını ayırt edemiyor olabiliriz. Ama bu durum 3-5 sene öncesine kadar DDR2 800 ile 667 arasında da aynıydı. Bugün 667 ile 800 arasındaki farkı özellikle dizüstü bilgisayarlarda çok rahat hissetmek mümkün. Geleceği düşünerek 1600Mhz almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 böyle başlık açılınca,hepimiz bir parça gönderecez sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 i7 960 barındıran bir sistem 3 milyarı aşar. Intel Core i7 930 2.8 GHz 8MB Turbo Gigabyte X58A-UD3R 6.4GT/s DDR3 S+GL+16X*4 1366p A-DATA 6 GB (3*2) 1600 MHz DDR3 OC. Triple Kit CL8 Sapphire HD5850 1 GB 256Bit GDDR5 HDMI 16X WD 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2 (Caviar Black) Akasa Freedom Xone Mid Tower OCZ 600W Böyle bir sistem 2500tl civarı yapıyor. Limitin üstüne biraz çıkabilirim dersen ekran kartını 5870 yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yukarida sabit bir konu var, orayi kullaniyoruz bu tarz konular icin edik: sen de farketmissin zaten =) kilitliyorum bu konuyu oradan devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar