RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Arkadaşlar hikayesi güzel oyun tavsiyesi istiyorum sizden.En son mass effect 2 yi oynadım ve inanın sadece hikaye o ne olacak hissi beni bağladı oyuna.Bu tip oyun tavsiyesi verebilir misiniz?(klasik rpg leri oynadım kotor baldur vs demeyin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tekrar Planescape oyna :) Onun dışında: Arx Fatalis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 MGS Sanitarium ... her aynı konular ve aynı klasik cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dragon Age? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 BIOSHOCK + BIOSHOCK 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 cod: mw1+mw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Monkey Island. 4 hariç hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Niye ya MI 4 eğlenceliydi gene. Ama özellikle son çıkan Tales of Monkey Island güzeldir 5 oyun. Onun dışında hikaye için Psychonuts oynayabilirsin baya sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ARx fatalis ve psyconuts dışındakileri oynayıp bitirdim sayılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kotor serisi, oynamadiysan tabi, sonracigima baldur's gate'er, falloutlar, torment, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Azmodayı onların hepsi elimden geçti,biçok kez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 assassin creed'lerin de hikayesi şu an için gayet iyi gidiyor. hatta ele aldıkları konuyu düşünürsek bir miktar yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Chrono Trigger oyna snes programında: http://en.wikipedia.org/wiki/Chrono_Trigger Manyak öyküsü vardır. Gameplay de çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar