RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Arkadaşlar hikayesi güzel oyun tavsiyesi istiyorum sizden.En son mass effect 2 yi oynadım ve inanın sadece hikaye o ne olacak hissi beni bağladı oyuna.Bu tip oyun tavsiyesi verebilir misiniz?(klasik rpg leri oynadım kotor baldur vs demeyin :))
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tekrar Planescape oyna :) Onun dışında: Arx Fatalis
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 MGS Sanitarium ... her aynı konular ve aynı klasik cevaplar.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Niye ya MI 4 eğlenceliydi gene. Ama özellikle son çıkan Tales of Monkey Island güzeldir 5 oyun. Onun dışında hikaye için Psychonuts oynayabilirsin baya sağlam.
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ARx fatalis ve psyconuts dışındakileri oynayıp bitirdim sayılır :)
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kotor serisi, oynamadiysan tabi, sonracigima baldur's gate'er, falloutlar, torment,
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Azmodayı onların hepsi elimden geçti,biçok kez :)
pronoit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 assassin creed'lerin de hikayesi şu an için gayet iyi gidiyor. hatta ele aldıkları konuyu düşünürsek bir miktar yariyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Chrono Trigger oyna snes programında: http://en.wikipedia.org/wiki/Chrono_Trigger Manyak öyküsü vardır. Gameplay de çok iyidir.
Öne çıkan mesajlar