Rerore Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 2 adet ISA kart ve en az 2 adet com port olmalıymış çok çok eski bir bilgisayar var, onlar bunda mevcut yeni anakart alsam, takılır mı bulunur mu, yoksa zaten üstünde var mıdır teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 com port kolay. ufak bi aparatla hallolur da isa slotu imkansız gibi. belki isa içinde çözüm vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yeni anakartlara ISA card takılamıyor da eski anakartlarda vardı ISA slotu. aaah ah. ISA'lı günleri özledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Gigabyte BXC ATX Slot 1 133Mhz anakart bu sanırım peki dönüştürücüsü bişeyi de mi yok anladığım kadarıyla direk anakartın slotu, pci olarak takılan bişey deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 of siteye bak http://www.anrinteractive.com/motherbo.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 aa PIII kartlar, negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ne yapayım peki güncellemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bi kac cozum var olmasina var da amac nedir ne yapmak isteniyor bi onu yazsan yardim etmek daha kolay olur. boyle hem soruyu anlamak hem cevap vermek ayri puzzle. edit: birde cozumun butcesi nedir, hani cozulur cozulmesine de modern bir muadili daha ucuza gelebilir. hem fonksiyon hem de fiyat manasinda. kullanilcak cihaz buna degecek bisey mi yani eski bi cnc, laser engraving cihazi falan mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 amaç: eski bilgisayarı güncellemek restart atması bile 3 dk sürüyor cihaz 3 boyutlu ölçüm cihazı, ederi var şu anki bilgisayarda gerekli olan 2 com, 2 de isa var en ekonomik çözüm yolu: herhangi bir ofis bilgisayar kasasını alıp, sistemi yükseltmek ama anakart isa desteklemez diyorsunuz, modern muadili derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bazilari isa yi scsi raid , iste eski kaliteli midi daclarini atmak istemediklerinden kullanmak istiyor, isin ucunda ederi bu tarz dusuk cihazlar olsaydi guncel muadillerini onericektim attigin tas urkuttugun kusa degmez diye. bu durumda isa icin 2 yol var, birincisi isa slotuyla uretim yapmaya devam eden sirketlerden bi tanesinin anakart modellerine bakmak (sanirim abit 1-2 sene once cikartmisti. goz atar soylerim var mi boyle bisey gercekten diye, ben var diye hatirliyorum) , ikincisi bi adaptor kullanmak. adaptorde pci to isa ve isa to usb2 seklinde olabilir. hatta arstech in bi adaptoru var boyle, yalniz driver vs icin elinizdeki cihaz modeli ve kartinizi adamlarin teknik destegiyle bir teyit etmek isteyebilirsiniz. zira ucuz bi adaptor degil. ama daha ucuz bir cozum olacagini da sanmiyorum bundan. pci cozumleri ise artik uretilmiyor olabilir, ebay bakinilacak en garanti yerdir bu tarz eski parcalar icin. onun disindaki yerlere pek itimat etmezdim ben olsam. com portlarin problem olacagini sanmiyorum. hala cogu bilgisayarda 1-2 adet serial var. olmadi pci cozumleri var cok ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 anladım tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 simdi baktim. abit degilde hatirladigim dfi mis ak74 modeli yalniz dfi i turkiyede normalde bile bulmak problem, spesifik bi modeli nasil bulursun bilmem.ayni sekilde adek ve axiom un da guncel mobolari var. fakat ne kadar guvenilir, fiyatina deger mi, edinebilirmisin, edinirsinde problem yasarmisin, hic bi fikrim yok. en iyisi arstech ile gorusup cozum istemek muhtemelen. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://www.adek.com/ATX-motherboards.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Core 2 Quad & Core 2 Duo Motherboard with ISA & PCI Slots! cevap aldım 319 dolara veriyorlar anakartı p4 anakartı da o fiyata p4 işlemciye 150 dolar yazmış karaborsa olmuş (No DMA support for ISA) yazmış önemli midir bilmiyorum bir de 2 isa slot ta kullanılacak bazı kartlar çok yer kaplıyor iptal edebilir diğer slotu ona dikkat etmem lazım önce ödeme sonra teslimat diyorlar herhalde dolandırmazlar http://www.arstech.com/item-USB-2-0-to-ISA-card-ROHS-usb2isar.html şöle bişey de var tabi http://forum.paticik.com/read.php?27,5139325,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 İki kart varsa bu daha bir iş görür. http://www.arstech.com/item--usb2isax3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 musa kart var bide, karikatürist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 goldbären said: musa kart var bide, karikatürist. ama o isa değil ki "ay es ey" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar