Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

European beta sign-ups to start on July 5, 2004

arcane

Öne çıkan mesajlar

Eğer birden çok kayıt yaptıracaksanız hepsini farklı bilgisayar konfigrasyonlarıyla yapmanızı tavise ediorum; çünkü daha iyi test edilmesi için farklı bilgisayarlar tiplerinden kullanıcı alacaklarmış.
Gerçi ilk alınanlar genelde fan sitelerinden olur..
Bu arada şansınıza 2 kez kabul edilirseniz talibim :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öyle birşey, hep derler de enayi mi bu adamlar... Sign up olurken elamanlar resmen CV yazıyorlar oraya, yok şunun betasına katıldım, yok bunun betasına katıldım diye... Blizzard ve Random Beta User seçmek peh ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

-"How are beta testers chosen?"
-Beta testers are chosen according to their system specs, location, and other factors. Qualified beta testers will be mostly selected at random. Our goal is to have a good variety of system types and locations to best test compatibility.

-"I'm in Turkey, is that considered a part of Europe for the beta?"
-Yes, people in Turkey are eligible to sign up and participate in the European beta test
Sosyal ağlarda paylaş

Bi an o site sanki başkaları milleti boş yere uğraştırmak için fakemiş gibi geldi, özellikle whois'inde Blizzard'la ilgili hiç bişi yoktu ama sonradan anladım ki blizzard.co.uk sitesinde oraya link varmış..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Olmayabilirdi, hatta hiç dahil olmayabilirdi. Ama orda Türkiye adının geçmesi bizim varlığımızdan haberdar oldukları ve bizi önemsedikleri anlamına gelir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Hem Avrupa hem Asya ülkesiyiz. Ben şu anda Asya kıtasında oturuyorum. Ama ülkemin sınırları Avrupa kıtasında da bulunduğu için Avrupa betasına katılabiliyorum. Daha önceki oyunların betalarında dışlandığımız için sormuşuz burda ne olucak die, adamlar cevabını yazmışlar, buyrun siz de gelin diye..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 03 Temmuz 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
bana daha türkler bile katılabilir demişler gibi geliyor. zaten avrupa ülkesiyiz bukadar aptalca birşey olabilir mi

işte zaten "sana öyle geliyor" ahah
kendi düşüncen o ki adamların da öle düşündüğünü sanıyosun =)

adamlar gayet de türkiye'nin büyük bi bölümü asya'da olduğu için böle bi açıklama gereği duymuşlar[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

kendı ısımıze neresı gelırse oralı oluyoruz 10 metre kare topragımız olsaydı amerıkada ,turkıye kuzey amerıka ulkesımı olacaktı acep ?
acıklama gayet mantıklı bencekı eger asya betası gıbı bısı de olacaksa extra ve bızı sadece 1 gruba dahıl edeceklerse acıklanması mantıklı ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 03 Temmuz 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
Olmayabilirdi, hatta hiç dahil olmayabilirdi. Ama orda Türkiye adının geçmesi bizim varlığımızdan haberdar oldukları ve bizi önemsedikleri anlamına gelir..

Çok güzel konuşmuşun arkadaşım gözlerim yaşardı valla. :)
ya onu bunu bıraktım beta meta cıksına artık su alacaz dedık. Yeter çektiğimiz bu acı. Ben bu konularda şanssızım kesin bana çıkmaz baştan kaybettim yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...