Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeviri Var Gelin


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günümüzde kâr amacı gütmeyen işletme ve organizasyonların menfaatleri pek fazla olmasa da bu tip işler de gayet uyum sağlayabilen ve yeterli akışkanlığa sahip olmak durumundadır.


deneyeyim dedim bir yerden sonra türkçe yorum şart oldu.
gerçi bu hep böyle sanırım da vardır bi adabı inceliği falan ben fazla doğaçlama yaptım. yalnız feci haz oluyorum çeviri işinden sdf
Mesaj tarihi:
Günümüzde kâr amacı gütmeyen işletme ve organizasyonların menfaatleri pek fazla olmasa da bu tip işler de gayet uyum sağlayabilen nitelikte ve yeterli akışkanlığa sahip olmak durumundadır.

daha da iyi
Mesaj tarihi:
fede said:

Although the stakes might not be as high , businnes and nonprofit organizations today also need greater fluidity adn adabtability.


Hisse değerleri o kadar yüksek olmayabilir fakat yine de işletmeler ve kar amacı gütmeyen kurumlar da daha çok akışkanlığa ve uyum sağlanabilirliğe ihtiyaç duyarlar.
Mesaj tarihi:
Although the stakes might not be as high ,
businnes and nonprofit organizations today also need greater fluidity adn adabtability.

Kazıklar o kadarda yüksek olmamasına rağmen işyerleri ve kar amacı gütmeyen dingil şirketler öyle kaypak öyle yavşakki kazıklar bize girdiğinde anlamıyoruz bile.
Mesaj tarihi:
Although the stakes might not be as high ,
businnes and nonprofit organizations today also need greater fluidity adn adabtability.

Sermayeleri fazla olmamasına rağmen, şirketler ve kar amacı gütmediğini sandığımız organizasyonlar milleti kerizlemeye ve dolandırıcılık yapmaya ihtiyaç duyar.
×
×
  • Yeni Oluştur...