fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Although the stakes might not be as high , businnes and nonprofit organizations today also need greater fluidity adn adabtability.
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 işte beni de kastı ondan yazdım
Farinal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fede said: Although the stakes might not be as high , businnes and nonprofit organizations today also need greater fluidity adn adabtability.
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Günümüzde kâr amacı gütmeyen işletme ve organizasyonların menfaatleri pek fazla olmasa da bu tip işler de gayet uyum sağlayabilen ve yeterli akışkanlığa sahip olmak durumundadır. deneyeyim dedim bir yerden sonra türkçe yorum şart oldu. gerçi bu hep böyle sanırım da vardır bi adabı inceliği falan ben fazla doğaçlama yaptım. yalnız feci haz oluyorum çeviri işinden sdf
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Günümüzde kâr amacı gütmeyen işletme ve organizasyonların menfaatleri pek fazla olmasa da bu tip işler de gayet uyum sağlayabilen nitelikte ve yeterli akışkanlığa sahip olmak durumundadır. daha da iyi
Dynun Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://img242.imageshack.us/img242/4677/00450xnull.jpg
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Steve said: meali = eşşeği saldım çayıra
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dynun said: http://img242.imageshack.us/img242/4677/00450xnull.jpg sdfsdfssdfsa
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bi bu foto , bi de fedenin inekle çekildiği foto fazla iyi
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 off yalayıp yutcaksın fedeyi varya asdfkdsafasl
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fede said: Although the stakes might not be as high , businnes and nonprofit organizations today also need greater fluidity adn adabtability. Hisse değerleri o kadar yüksek olmayabilir fakat yine de işletmeler ve kar amacı gütmeyen kurumlar da daha çok akışkanlığa ve uyum sağlanabilirliğe ihtiyaç duyarlar.
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Although the stakes might not be as high , businnes and nonprofit organizations today also need greater fluidity adn adabtability. Kazıklar o kadarda yüksek olmamasına rağmen işyerleri ve kar amacı gütmeyen dingil şirketler öyle kaypak öyle yavşakki kazıklar bize girdiğinde anlamıyoruz bile.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Although the stakes might not be as high , businnes and nonprofit organizations today also need greater fluidity adn adabtability. Sermayeleri fazla olmamasına rağmen, şirketler ve kar amacı gütmediğini sandığımız organizasyonlar milleti kerizlemeye ve dolandırıcılık yapmaya ihtiyaç duyar.
soulberry Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 müzik terimi olarak "gam" ın ingilizcesi ne? google transleytte bikaç anlam çıkıyo hangisi emin olamadım.
Öne çıkan mesajlar