gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 serap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 öldürdüler o kızı diolardı dimi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kendi babası öldürmüs die duymustum ben yıllar yıllar önce...oha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 benim kulağıma da abileri fln die geldiydi. urban legend? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dworgian said: urban legend? kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 SNA1L said: Dworgian said: urban legend? kesinlikle. serap????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bmCirwN7_8I&feature=PlayList&p=C36ED415F39AE944&index=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dost sandığınız kimselerin kendi arkanızdan söylemiş olduklarını duysanız, pek dost olan kalmaz lan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 mulgear6 said: SNA1L said: Dworgian said: urban legend? kesinlikle. serap????? bi nevi serap fln...ya serap fln vardır o videoyu herkez izlemiştir kesin ama babası öldürdü abisi kesti fln yalandır büyük ihtimal..10 yıl sonra gündeme gelen seye bak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 olaya bak kelebek etkisi lan bu kaos teorisi gerçek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 söylenmiştir de FEYSBUK SIRF O DOSTU BUL DİYE AÇILDI LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 söylenmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Lancelion said: SeaGle said: Orta okulda taner diye bi arkadaşım vardı. Karadenizli bi çocuktu, babası da bizim okulda öğretmendi. Tayin olayıyla gelmişlerdi zaten. 3 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Çocuk kafasıyla kurulan dostluktan daha bi farklıydı cidden. Liseye başladık, üniversite geldi, 5 kez görmedim, göremedim, olmadı denk gelmedi. Lisede çok iyi arkadaşlıklarım oldu, 4 yılın her gününü dolu dolu geçirdiğim insanlar vardı. Şu an hala aynı şehirde aynı okuldayız, adam gibi görüşemiyoruz. Olay 10 yıl falan değil aslında, 1 de olsa 2 de, farketmiyor. Hepimiz biraz vefasızız, hayat da zorluyor insanları bu hale gelmeleri için gerçi. Öyle yani kötü edit: üni de de iyi dostluklar olacak belki, onlar da geçip gidecek insanın totalde 1 kişi kalıyor sanırım hayatı boyunca dost slotunda <3 tabii ki sensin bebeem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sipeyskeyk said: ne dostu ya İşte motto bu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dostum dediğim çok az insan var bunlardan biriyle 17 senedir arkadaşız artık kardeş gibiyiz aileden anaokulundan lise son'a kadar aynı sınıftaydık onun yanında lisede çok iyi arkadaşlarım oldu bitanesi bi vefasızlık yapar gibi oluyo henüz bilmiyorum aramıyo sormuyo ben arayınca telefonu açmıyo falan güzel bi açıklaması vardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 valla 5 sayfa okumadım ama. arkadaşlar rulez abi. en şanslı olduğum konu bu herhalde.tüm yakın arkadaşlarım çok düzgün insanlar. en yakın arkadaşım 14senelik arkadaşım.2.kardeşim gibidir adeta. dostlar önemli. her çift ayrılır.kız erkek arkadaş geçici şeyler. aslolan arkadaşlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 arkadaş diye bişi yok. siz kendiniz uyduruyosunuz. sadece aynı zamanda aynı mekanı yeri vs paylaştığın insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Arkadaşlar da geçici ya. Ben bebeklik arkadaşlarımdan sıkıldım mesela abi. İnsan sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kermit said: arkadaş diye bişi yok. siz kendiniz uyduruyosunuz. sadece aynı zamanda aynı mekanı yeri vs paylaştığın insan var. düzlüğün böylesine pes doğrusu. P E S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 onlar da senden sıkıldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 E muhtemelen. Sıkılsınlar zaten aynı insanlarla nereye kadar. Sıçtığı boku bilir hale gelince uzaklaşacaksın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sizinki arkadaşlığ geçmiş. arkadaşlıkta biraz gizem olcak olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sağlam 4-5 arkadaşın olucak her bi bokunu biliceksin ama asosyal olursan sürekli onlarla takılırsan sıkılırsın tabi herkes farklı ortamlara giricek sonra toplandığında onun geyiğini yapıcan dost dediğin bi kaç kişi olmazsa ders sonrası not almak için 2 dk muhabbet ettiğin insandan daha samimi bi tanıdığın olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Über sosyal olup dost peşinde koşmaktansa herkesle iyi arkadaş olmak çok daha mantıklı bence. Kaç tane 20 senedir tanıdığınız kardeş gibi dostunuz olacak? En fazla 2-3 tane. Onun dışında her şeyin paylaşıldığı en yakın arkadaş olarak görülen insanlar değişiyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dost ile arkadaş arasında deliler gibi fark var dost dediğine gözün kapalı güvenirsin arkadaş dediğinle iyi anlaşırsın e hayatında bisürü iyi anlaşabilceğin insan olur ama güvenebilceğin insan çok azdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar