Mix Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu t-shirtleri istanbulda bulabilecegim biyer var mi? yoksa online mı almak lazım [Bu mesaj -Mix- tarafından 29 Temmuz 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sanmam bulabileeceğini..ama güzelmiş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the worldÜstüne Şehir Örten ŞehirEğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 29 Temmuz 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 akmar ın orda satılması laızm bi git bak istersen[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 akmarda bi dükkanda satılıyo olabilir. şişman bi adam vardı kanka oldukl adamla tişört ala ala :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 tamam akmara bakayım bahariyedekini biraz daha tarif eder misin sturm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bazı printerlar direk transfer kağıdı çıkartıyor ve pres ütü yardımı ile 1.kalite transferred print sahibi oluyorsunuz tavsiye ederim.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu printer özelliği mi kağıt özelliği mi?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 boğadan yukarı yürürken sağda var. dönerci falan onun etrafında sanırım ya da yapı kredinin oralarda.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Gerek yok arkadaşlar böle t-shirtlere yani illa dinledigimiz muzigi dısarı yansıtmaya gerek yok.. eminem t-shirtleri giyen insanlara kızıyoruzya biz metal dinleyicilei olarak.. "yuh be kro giydigine bak" seklinde konusuyoruz ya gidipte nightwish icedearth inflames blind guardian t-shirtleri giyince bi fark olmuyo yani. hem t-shirtler cok kalitesiz yapılıyo arkadaşlar adam gibi bir store gormedim ben suanda.. Yani demek istiyorumki illada alıcaksan offical site dan al[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Eternal, 29 Temmuz 2004 16:43 tarihinde demiş ki: Gerek yok arkadaşlar böle t-shirtlere yani illa dinledigimiz muzigi dısarı yansıtmaya gerek yok.. eminem t-shirtleri giyen insanlara kızıyoruzya biz metal dinleyicilei olarak.. "yuh be kro giydigine bak" seklinde konusuyoruz ya gidipte nightwish icedearth inflames blind guardian t-shirtleri giyince bi fark olmuyo yani. hem t-shirtler cok kalitesiz yapılıyo arkadaşlar adam gibi bir store gormedim ben suanda.. Yani demek istiyorumki illada alıcaksan offical site dan al o amacla alacagımı nerden biliyorsun ki ? gittim sitesine baktım. gayet guzel gozuktu gozume ve almak istedim. burdada sordum istanbulda satılan biyer var mı diye. eger istanbulda yoksa ya almiyacam yada offical site dan alacam. senin mantıgına göre uzerinde garfield resmi olan tshirt te giymeyelim. ne gerek var insanlara garfieldi sevdigimizi anlatmaya? veya uzerinde basketbol ile ilgili bir resim olan tshirtlerde giymeyelim. neden herkes basketle bu kadar yakından ilgilendigimizi ogrensin ki? ben o t-shirt u kendim icin istiyorum. başkaları için değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar