naraso Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 istanbulda eşrefpaşa yoksa izmirdedir :D
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 izlerim. zikir sahnesi seviyom ben. transa geçiyom :D
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 biz fem'deyken tiyatro oyunuydu öss'den 1 hafta önce götürmüşlerdi fena değildi bence tiyatro oyunu olarak. şu sıralar fem yine götürüyormuş öğrencileri, bu sefer sinemaya. yalnız kızlar ve erkekler aynı seansa girmiyor ssfd
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kızları sinemaya götürmüyorlar zaten yemeyin bunları. ayrıyeten biz eşrefpaşalıyız lan. merak ettim nası yapmışlar.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 valla oyun güzeldi ben tavsiye ederim. cemaat filmi diye önyargılı yaklaşmayın.
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sinemaya otobüs kaldırıp izlenme rekoru kırdırırlar bu filme. çok acayip milletiz yeminlen. bi buna el atmasaydınız be.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 seni üzmek gibi olmasın ama pek çok türk dizisi ve pek çok türk filmi bu adamlar tarafından yapıldı, yapılıyor zaten.
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ikinci bahar dan ve eşkiya dan beri adam akıllı dizi ve türk filmi izlemediğimden okadar detaylı bilemicem tabi. en azından bukadar göze batan bi yapım yoktu. ya da benim yeni dikkatimi çekti.
naraso Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dvd ripini indiririm düşünce :D
Öne çıkan mesajlar