Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 vay be cesarete bak. ev arkadaşın da pati.yetmez gibi sinirli ve seni kovabilir. ama sen topic aç.DIŞARISI NE KADAR SOĞUK BİLİYO MUSUN? kovulursan görürsün sdfg bravo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 icerisi de ev arkadasina sıcak sadece. bu gene kenarda dusuncelere dalip usuyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 barbu haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bella said: vay be cesarete bak. ev arkadaşın da pati.yetmez gibi sinirli ve seni kovabilir. ama sen topic aç.DIŞARISI NE KADAR SOĞUK BİLİYO MUSUN? kovulursan görürsün sdfg bravo sdfg nasıl ya. bi dakka şimdi atıp tuttuğumuz diğer eleman burda mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 grup (tu) herkes mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 10 sayfanın içinde bi yerlerde biri demişti, bikaç arkadaşını ayarla, anahtar ver, tam onlar iş üstündeyken gelsinler bi tabu - monopoly gibi bişeyle dalsınlar salona. 2-3 kere yaptınnmı tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 affinitone said: grup (tu) herkes mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 diğer eleman kimse çıksın ortaya. ona laflar hazırladım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 diğer eleman mışıl mışıl, sıcacık, yumuşacık, şevkat dolu kollarda yatıyo. olan bu elemana oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 lafları unutuyorum bak çabuk çıksın her kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Yanlız kız arkadaşı da tebrik etmek istiyorum tavşan gibiymiş valla. Her saat her saat bıkar be insan bi süre sonra. Ben kız arkadaş çıksın ortaya bir iki soru soralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kız arkadaş burdan değilmiş ki diğer eleman burdanmış. ama çıkmasın artık bu saatten sonra. unuttum laflarımı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 /post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ah be :D yazık tavşan demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 rahatsiz said: diğer eleman mışıl mışıl, sıcacık, yumuşacık, şevkat dolu kollarda yatıyo. olan bu elemana oluyor. yazsaydın keşke şimdiden , alıntılardın gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Sintisyzer said: gelip seni bilgisayarının basından cagırsalar bi dakka salona gelsene diye, salonda threadin acık oldugunu gorsen arda bey? şşş sus ve aramıza katıl seni şapşal deseler.. HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 evi keranaya çevirdiniz desene bi ne tepki alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 biz burada 12 sayfa yazı yazarken kahnx'in evinde hala tünel kazılıyor. ben bile rahatsız oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 SONDAJ SONDAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 adam öle devamlı bi enerjiyi sağlayamaz, çoktan uyumuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 KahnX said: 1 kız 2 erkek kalıyoruz evde ve kankitolarım sevgililer. finale 2 gün kala salonda beraber oturmuş ders çalışıyoruz. ağzını şapurdatarak ve miyavlayarak garip garip sesler çıkartarak "alfa erkeği" sevişelimmi diye koltukta derse olan dikkatini hepimizin dağıtmakta yapmadığı hareket kalmıyo. HAYIR gözlemliyo da değilim ama göze soka soka yapıyo ve üstten bana doğru bakıyolar bize bakıyomu diye. Ve çift birbirine cidden baya aşık ya da değil bilmiyorum ama düzenli seks hayatı ve her 10 dakika başında yiyişme seansları var. artık patlamak üzereyim sinirden sola dönüp: "ya hepimiz mutlu olalım siz sevişin seksinizi yapın ben de odamda çalışayım en iyisi yeter cidden hepimizin finali var" dedim ve aldığım cevapla kafayı yememem mümkün değil. "çekemiyosan odana gidebilirsin ^^ bunu duyduğumda birden bişey söylememek için bildiğin ıkındım ve içimde vahşi ayılar dansetmeye başladı şarkılar söyleyerek ya.... gözlerime kadar kan gitmeye başladığını farkedip gülümseyip arkamı dönüp mutfağa gittim bişey almaya gider gibi hayır zaten seks yaparken gece yanlışlıkla yakaladığım zamanlar oldu espriler yapıp geçtik, hepimiz çok severiz birbirimizi hatta seks sonrası sigaralarını bile bıraktığım oldu masaya ve çekememezlik olamaz çünkü ben de bunları yaşayan bi insanım haftada 4-5 gün OLMASA DA adsf ulaşamadığı ciğer meselesi de yok yani bende. aynı bölümde okuyoruz aynı dönemdeniz ama böyle bi yüzsüzlük görmedim ya susamış koyun gibi bakarak her dakka başı HORMON BASILIRMI LAN. kıskanıyomu acaba diyerekten test edermiş gibi sabrım mı deneniyo yoksa hayatında ilk defa bi sevgili+seks hayatı mı yaşıyolar durumu çözmeye çalışıyorum ama sınava kadar bu durum sinirlerimi germeye başladı bi arkadaş prezervatiflerini delmem yönünde tavsiyede bulundu, bu kadar dahiyane bi fikri olan varsa açığım. B)- Kaancım sorunun varsa bizimle konuşmayı deneyebilirdin, bu tür internet çingeneliklerinin sana bir yardımı olacağını sanmıyorum. Ha şunu da hatırlatayım biz bu eve 3ümüz beraber çıkmadık, eve katkın olacağı konusunda nlaşarak seni YANIMIZA ALDIK. Amma velakin sen kendini yatıya kalan misafir bellediğinden olacaksın ki evin düzeniyle ilgili payına düşenleri hiç yapmadığın yetmezmiş gibi bir de evde bayan olduğunu unutup bilgisayar oynarken sık sık küfürler edip, evde donla gezip canın çektiğinde sesli sesli osuruyorsun. Üstüne üstlük 3ümüz beraber yaşadığından mıdır nedir "birimiz üçümüz bayram etsin çükümüz" diyerekten Aylin ve benim aramızdaki samimiyete özenip kendi kendine pay çıkarabileceğini sanmaktasın herhalde; onun karşısında üstünü değiştirmekten çekinmemen, ona sormadan bardağındaki içeceği tatman, sık sık el şakaları yapman, "çok şirin" ayağına yanaklarını mıncırman, hatta yer yer güreşme teşebbüslerinde bulunman, kucağına kafanı koymaların karşısında bana da kızı gözünün önünde yiyerek bölgemi işaretlemekten başka çare kalmıyor. Bu özel konuları buradan konuşmak istemezdim ama sen bunu bir eğlenceymişçesine buraya taşımayıp benimle diyaloğa girseydin hiçbiri olmayacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 TAUVK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yesss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar