Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Herkes de birden tez yazmaya başladı. Okulda falan mı okutuyorlar bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sosyolojide yok mu yoksa? =PPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hayat okulunda günes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Boğaziçi'nde okuyoruz ama bir hayat okulu okumuş kadar olamadık. Vay anasını =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tuvalete gidip sicsan, nasilsa cebimde pecetem var diye, sonra peceteyi cikarip bi tane kaldigini gorsen, iste o zaman murphy olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Murphy's law is an adage or epigram that is typically stated as: "Anything that can go wrong will go wrong". It is used as either a purely sarcastic musing that things always go wrong, or, less frequently, a reflection of the mathematical idea that, given a sufficiently long time, an event which is possible (non-zero probability) will almost surely take place. Although, in this case, emphasis is put on the possible bad occurrences Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Karma felsefesi lan bu. Ne s.çarsan onu silersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Fortuna said: Mörfi'de olabilecek en kötü şey olur, olma olasılığı en az olan kötü şey değil. Ve olayın sonunda mutlaka zarar görmüş olursun, o tuvaletten sağsalim kalkamazdın kalkarsan, o zaman adı mörfi olmaz işte. Mesela: "Şemsiye alırsın, yağmur yağar, geçen araba seni sırılsıklam eder." Önlem aldın, ama işler gene de kötüye gidecek, durduramazsın. Eğer önüne tutmak için şemsiye alsaydın bu sefer kafanın üstünde tuttuguna yıldırım düşecekti veya yolun başka yerinden geçen araba seni ıslatacaktı vb... Senin olayında selpak almışsın alman boşa olmuş ama gene de tuvaletten sağ salim çıkabilmişsin. Muprhy olması için en azından aldığın paketi tuvalete düşürmeli ve en az 2 tane mendile ihtiyaç duymalıydın. kantine kadar 15 dk. boşu boşuna yürümüş işte bence murphy arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben olmuşum edi mörfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fortuna said: dera said: az once tuvalete girecektim cebimde tek selpak kalmış,riski göze almadım en yakın kantine gittim 15 dk yurudum bi paket selpak aldım geldim wc ye girdim işimi bir tek selpak gordu,kahpe felek Bu olay: Akılsız başın cezasını ayaklar çeker. Mörfi yasası: Ayakkabıya gelir, pantolana bulaşır, olan selpak sümüklüdür. Fortuna said: Mörfi'de olabilecek en kötü şey olur, olma olasılığı en az olan kötü şey değil. Ve olayın sonunda mutlaka zarar görmüş olursun, o tuvaletten sağsalim kalkamazdın kalkarsan, o zaman adı mörfi olmaz işte. Mesela: "Şemsiye alırsın, yağmur yağar, geçen araba seni sırılsıklam eder." Önlem aldın, ama işler gene de kötüye gidecek, durduramazsın. Eğer önüne tutmak için şemsiye alsaydın bu sefer kafanın üstünde tuttuguna yıldırım düşecekti veya yolun başka yerinden geçen araba seni ıslatacaktı vb... Senin olayında selpak almışsın alman boşa olmuş ama gene de tuvaletten sağ salim çıkabilmişsin. Muprhy olması için en azından aldığın paketi tuvalete düşürmeli ve en az 2 tane mendile ihtiyaç duymalıydın. bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera ne kadar net bi kizmis lan ahahaha topic cok hosuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera kızmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben oyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 nerden biliyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bi topicte biz kizlar falan diye kendini ovuyodu ordan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kızya adam 3 kere msg atmış şey gibi Bi sexi bayana 10 tane mesaj atarya aynı kişi onun gibi olmuş MAZHUAZUHAZUAHZ :D Gönderen : Fenasi Kerim Tarih 03.03.2010 Saat : 18:49 SLM CEYDA TANIŞALIM Gönderen : Fenasi Kerim Tarih 03.03.2010 Saat : 18:49 SLM CEYDA TANIŞALIM Gönderen : Fenasi Kerim Tarih 03.03.2010 Saat : 18:50 SLM CEYDA ÇOK GÜZELSİN Gönderen : Fenasi Kerim Tarih 03.03.2010 Saat : 18:50 SLM CEYDA ÇOK GÜZELSİN Gönderen : Fenasi Kerim Tarih 03.03.2010 Saat : 18:52 SLM CEYDA ÇOK GÜZELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar