scorch Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Evet aynen bunu istedi kardeşim 2 gündür başımı yedi ağlamaklı gözlerle bakıyor ne bulsam mırın kırın cıkarıyor beenmiyor vs.. belki yardımı dokunur diye pati ahalisine sorma ihtiyacı hissettim, simdi efenim olay su özetle ödevi icin "ilginc" / "farklı" veya komik bir kamuoyu araştırması "sonucları" gerekiyor, ama velakin tahmin edersiniz ki memleketimin araştırma ajansları son 10 yıldır sırf siyasete odaklanmışcasına başka bir konuya sahip değil anketlerinde varsa bi fikriniz bildiginiz site yada sonuc raporu cok müteşekkir olacağım =) yabancı sitelere baktım ama tatmin edici bişey bulamadım ve türkce tercih edilir ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 neyi araştırcak peki bende kamuoyuyum banada sorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bişi araştırmıcak işte sonuç lazım yapılmış bir kamuoyu anketinin sonuçları ama konu siyasi değilde farklı bişi olsun istio misal bi tane buldum ben ingilterede yapılmış hafta sonu dışarı cıkanların 45% i donsuz dışarı çıkıyormuş. vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 insanların 100%ü anketlere katılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ankete katılanların da %100ü en az bir şıkkı işaretliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 anketlere katılanların %46sı geyik şıkkı seçiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 irin said: insanların Griswold said: %87'si Nefr said: insan değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kermit sende şu qoute olayını oyuncak ettin he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hangi sehirde ne tip ic camasiri aliniyo gibi bisey vardi, onu bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/pazar/11857407.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar