balon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit seni tutuyorum, ne vaat ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 zengin olmak istiyosan özelime gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: ya bi gid allasen. senin futbol bilgin artik stoklardan kaldirilmis. söylediklerim dogru. sadece gsnin ortasahasi bok gibi kismini hangi nacizane vücut kisimlarinla okudun, onu merak etmekteyim. su anda kötü vaziyetteler demek istedim elbette ki. emre caba gösteriyor son haftalarda iyi dedim. süper futbolcu emre yazdigim yeri gösterir misin bana ? gösteremezsin, o zaan sus. tabata icin de söyledigim seyin arkasindayim. adam caba gösteriyor. sen de azcik caba göstersen de futbol konusunda, adam gibi tartisabilsek. çemkirmeye bak : ) merak etme sana futbol öğretecek kadar futbol bilgim var. sana " sen emreye süper futbolcu diyorsun " diyen oldumu ? senin söylediginin aynısı bende yazdım oraya iyi futboclu yazdım sen nerenle okudun bilemiyorum. Ben futbolu bilmiyorum, kendime göre bilemle ile tartışırım sende kendi bildigin futbolu izlemeye, anlatmaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 neeyse önümüzdeki maclara bakcez artik biz de^^ kolay gelsin. iyi aksamlar arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: neeyse önümüzdeki maclara bakcez artik biz de^^ kolay gelsin. iyi aksamlar arkadaslar. iyi akşamlar ama şampiyonuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 konu gs-eskişehir maçı dışında her şeye kaymış, sidik yarışı yapılacak her konuda yarışılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar